Дар’я Черенщикова: "Завдання психолога – супроводжувати людину у пошуку"

Час на себе, сумський психологічний центр
24 февраля 2016 в 16:18
Психолог-психотерапевт Дар’я Черенщикова
У пошуку відповідей на найважливіші та актуальні запитання певного життєвого періоду підтримувати і спрямовувати внутрішньоособистісний розвиток, сприяти відновленню ресурсних станів.

Якщо виникли проблеми у взаєминах із коханою людиною, сім’я переживає кризу, не знаходите спільну мову зі своїми дітьми, постало питання: як впорядкувати життя чи просто заплуталися? Знайти вихід, налаштуватися на позитивне мислення допоможе психолог-психотерапевт Сумського психологічного центру "Час на себе", доцент кафедри практичної психології Сумського державного педагогічного університету ім. А.С. Макаренка Дар’я Черенщикова. Це практикуючий спеціаліст, що вже десять років допомогає вирішувати складні життєві ситуації сумчан. Дар’я Черенщикова отримала сертифікат психотерапевта у методі Позитивної психотерапії Н. Пезешкіана: "На своїх сеансах індивідуальної чи групової роботи перше, що я запитую: чим я можу бути корисною впродовж нашої години? Завдання психотерапевта - не дати людині вже готові відповіді на питання, не вирішувати проблему за людину. Це - взаємодія і спілкування. Ви приходите на прийом, щоб приділити час собі, розібратися у власних потребах, а моє завдання - підтримати і спрямувати внутрішньоособистісний потенціал у конструктивне русло для вирішення актуальної ситуації". На базі центру "Час на себе" можна відвідати дуже корисні групові заняття, які проводить саме цей спеціаліст. Це і школа для батьків "Ми і наші діти", робота с жінками у групі "Жіноча година" та група для подружніх пар "Година на родину". Дар’я Черенщикова працює з усіма віковими групами та з найрізноманітнішими життєвими ситуаціями, надає посттравматичну допомогу.

Долучитися до роботи у групах чи записатися на індивідуальний прийом можна за адресом: вул. Воскресенська, 13а, оф. 315, контактний телефон (066) 224-29-86. Зайти Дар’ю Черенщикову можна у соціальних мережах Вконтакті чи Фейсбук.

R


0
Комментариев
0
Просмотров
1762
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.