Рушійна сила прогресу цифрової трансформації

Кусум Фарм, фармацевтический завод
27 октября 2021 в 11:29
Компанія із м. Суми стала першою в номінації «Цифрова компанія року» конкурсу професіоналів фармацевтичної галузі «Панацея»

Сьогодні вже ніколи не буде таким, як учора, і те, що кілька років тому вважалося недосяжними фантазіями сценаристів-фантастів, зараз звична справа.

Люди звикли одним дотиком екрана смартфона замовляти квитки й бронювати подорожі, викликати таксі й замовляти їжу додому, купувати будь-які товари. Сучасний світ вносить свої корективи в канали комунікації, й розвиток цифрових технологій рухається неспинними темпами.

Однією з рушійних сил для активного впровадження діджитал-інструментів стала пандемія. Вона внесла свої зміни в усі напрями життя та стала викликом для систем охорони здоров’я всього світу. Фармацевтична галузь також не стала винятком і за останні роки почала наполегливо використовувати цифрові технології та діджитал-інструменти. Завдяки їм як лікар, так і споживач (пацієнт) мають змогу дізнатися про ті чи інші досягнення фармацевтичної науки не виходячи зі свого дому, кабінету чи офісу. Цифрові інструменти (додатки, дослідження, вебінари тощо) значно полегшують життя: роблять обмін інформацією більш комфортним та ефективним, дозволяють скоротити витрату часу. Цифрова трансформація дозволяє лікарю швидше дізнаватися про нові методи лікування, розробки та препарати, які з’являються у світі. Зростає популярність спеціальних програм для смартфонів, збільшується взаємодія медицини й охорони здоров'я на базі мобільних пристроїв.

На сьогодні лідером впровадження діджитал-технологій у своїй галузі є група компаній «Кусум». Це підтверджує національний щорічний конкурс професіоналів фармацевтичної галузі «Панацея», який відбувся 21 жовтня цього року в Києві. За результатами комплексних маркетингових досліджень міжнародних та вітчизняних аналітичних компаній серед багатьох учасників у номінації «Цифрова компанія року» першу позицію посіла група компаній «Кусум». Рейтинг переможців у номінації «Цифрова Компанія Року» складено за даними аналітичного партнера конкурсу «Панацея 2021» компанії IQVIA. Період дослідження – вересень-жовтень 2021 року.



«Цей непростий рік вніс свої корективи в усі напрями нашого життя. Ми пильно стежимо за трендами та нововведеннями, намагаємося ставати більш гнучкими, тому дуже приємно, хоча, відверто кажучи, й несподівано, отримати цю нагороду. А ще приємніше розуміти, що серед багатьох шанованих фармацевтичних компаній саме лікарі надали таку високу оцінку ідеям цифрової трансформації компанії «Кусум Фарм». Це надає нам впевненості, що ми перебуваємо на правильному шляху й плануємо це робити надалі. «Кусум» завжди поруч, щоб допомагати!

Для «Кусум»  «Панацея», з одного боку, – це визнання вже виконаної роботи та втілених ідей, а з іншого – мотивація, яка надихне нашу команду на нові ідеї та звершення!» – зазначив Раджив Гупта, генеральний директор ТОВ «Кусум Фарм».

«Ці нагороди є заслугою всієї великої команди «Кусум» Ми не зупинимося на досягнутому й обов’язково будемо прямувати до нових звершень та досягнень задля збереження здоров’я нашої нації», – зазначив керівник компанії.

Кожна номінація удостоїлася головної відзнаки конкурсу – бронзової статуетки богині Панацеї.

Оксана Войтенко

kusum.ua

ІД

0
Комментариев
0
Просмотров
337
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.