Клініка VIST: безкоштовне лікування в Сумах

VIST, центр современной эстетической медицины
23 декабря 2022 в 12:15
З початку повномасштабної війни кожна оселя, всі підприємства та бізнеси перетворилися на пункти незламності, де українці наближають омріяну перемогу своїми знаннями та вміннями.

З початку повномасштабної війни сумська клініка естетичної медицини VIST за ініціативою директора та оперуючого хірурга Клавдії ВИННИЧЕНКО безкоштовно проводить операції пацієнтам, у яких діагностований парез лицьового нерву. Це неврологічне захворювання, яке викликає порушення функції скорочення м’язів обличчя, і проявляється у змінах міміки різного ступеню. Такі недуги як лагофтальм, що призводить до різкої асиметрії обличчя, а також виворіт повік,  є наслідком саме парезу.

Лікування потребує оперативного втручання, яке медичний заклад здійснює за рахунок власних коштів. Пацієнти сплачують лише за витратні матеріали, які медики використовують під час операції. Період післяопераційного відновлення та перев’язки також не лягають фінансовим тягарем на плечі потребуючих медичної допомоги - придбати доведеться лише ліки і краплі.

Тож війна не привід відкладати життя і здоров’я на потім. «В подальшому ми також плануємо проводити операції постраждалим у ході воєнних дій. Причому військовослужбовців на знак подяки і пошани хочемо лікувати абсолютно безкоштовно. Наразі ми у пошуках волонтерів, які допоможуть збирати кошти на медикаменти та інші витратні матеріали для операцій. Дуже хочеться, щоб ця інформація поширювалася, і люди, що мають можливість відновити втрачене здоров’я, звертались до нас. Сподіваємось, що завдяки нашому єднанню, зможемо повернути здоров’я і щиру посмішку якомога більшій кількості людей», - наголошує Клавдія Винниченко.

Клініка запрошує на консультацію всіх, для кого актуальні проблеми патологічних змін міміки обличчя. Після огляду фахівці медичного закладу  з’ясують - чи буде оперативне втручання однократним або ж на пацієнта чекає поетапне відновлення втрачених функцій.
А ще попри виклики воєнних часів, повітряні тривоги і відсутність світла, клініка продовжує проводити пластичні операції на обличчі та тілі, надавати косметологічні послуги та консультативні послуги гінеколога, ендокринолога, уролога, невропатолога, кардіолога, лікаря узд. До того ж лабораторні аналізи для пенсіонерів та військових ЗСУ можна зробити з 25 % знижкою!

Колектив клініки VIST вітає українців з прийдешніми святами. Бажаємо здоров’я, миру, безпеки, світла в душі і навкруги. Нехай 2023-й рік стане роком Миру і Перемоги України! Дякуємо нашим захисникам!

м. Суми,
вул.Пушкіна, 22
Тел.:+38(050)911-27-61
https://www.vist-clinic.com.ua
Email: info@vist-clinic.com.ua



13
Комментариев
0
Просмотров
355
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.