Аргументи на користь використання керамічного поризованого блоку "ТеплоКерам"

Керамейя, ООО
07 апреля 2015 в 17:58
1.Тепла поризована кераміка. В процесі виробництва керамічних поризованих блоків для зменшення ваги, а також для підвищення теплозахисних властивостей виробів в сировинну масу додають тирсу, яка, вигораючи при випалюванні, створює мікропори. Такі вироби стають більш "теплими" за рахунок внутрішньої пористості матеріалу і мають відповідну назву - керамічні поризовані блоки. Особлива структура блоку дозволяє стінам «дихати», підтримує оптимальну вологість повітря, створює сприятливий клімат в середині приміщення. Головна якість поризованого блоку відображена в понятті «тепла кераміка», яким називають цей стіновий матеріал. Поризований блок тривалий час зберігає тепло в зимовий час і забезпечує комфортний мікроклімат в літній період.

2.Висока теплоізоляція. У порівнянні зі звичайною цеглою, поризовані блоки володіють значно більш низькою щільністю, завдяки чому у нього кращі показники по теплоізоляції, а це в свою чергу веде до зниження  енерговитрат на опалення будинку побудованого з поризованих керамічних блоків. Завдяки дифузійної здатності поризовані блоки стабілізують вологу в приміщеннях на сприятливому для людини рівні та постійно підтримують здоровий мікроклімат. Маючи оптимальну масу, вони ідеально акумулюють  і підтримують тепло в приміщеннях, а також беруть природну енергію сонячного світла. 

3.Довговічність. Поризовані керамічні блоки не змінюють свої теплотехнічні параметри протягом всього терміну експлуатації. Завдяки морозостійкості будинки побудовані з керамічних поризованих блоків, володіють підвищеними характеристиками на шкідливий  агресивний вплив навколишнього середовища, що позитивно позначається на термінах безпечної експлуатації такого будинку. Також, за характеристиками міцності поризована кераміка  значно перевершує аналогічні матеріали з пористих бетонів, що також дозволяє забудовникам будинків з кераміки не проводити додаткові заходи щодо підвищення несучої здатності огороджувальних конструкцій будівлі, а це ще один пункт економії бюджету на будівництво.

4.Екологічність. Використання природної сировини – глини та деревяної стружки. Абсолютна екологічність і стійкість до біовпливів: випалена глина інертна в біологічному сенсі. Кераміка є екологічно чистим продуктом і має безліч капілярів, які забезпечують достатній вологообмін. А пори ще більше посилюють цей показник. Виходить свого роду пасивний кондиціонер, без застосування електронних компонентів і без витрат електроенергії. Стіна з пористої кераміки віддає назовні вологу, якщо в приміщенні її надлишок і отримує, якщо вологи недостатньо. У стіні, виготовленої з такого матеріалу, вкрай неохоче розмножуються всілякі мікроби і цвіль.

5.Невелика вага. Дозволяє зменшити навантаження на фундамент та, як наслідок, здешевити його зведення.

6.Економія матеріалів і часу.  Керамічні блоки – це альтернатива рядовій цеглі, при використанні яких йде економія матеріалів і часу на будівництво, при цьому зменшення вартості робіт. 

7.Вогнестійкість. В процесі виробництва блоки піддаються випалу, тому вони стійкі до вогню. Температура випалу блоку складає близько 1000 ºC. Будова з керамічної цегли в залежності від товщини стін має вогнестійкість до 4 годин, що безпосередньо підвищує безпеку нашого життя.

8.Висока міцність на стиск. Марка міцності М100 дозволяє зводити конструкційні стіни висотою у декілька поверхів. Міцність на стиск у поризованих блоків може доходити до М100-М125, як у повнотілої будівельного керамічної цегли. Дана якість також вигідно відрізняє поризовану кераміку від газосилікатних блоків (газобетону) багатьох виробників, які при низькій теплопровідності мають невисокий показник міцності на стиск.

9.Висока звукоізоляція. Стіни, зведені з поризованої кераміки забезпечують жителям захист не тільки від зовнішнього шуму, а й від звуків із сусідніх приміщень. Це знижує дратівливість і створює комфорт і затишок у вашому домі.

Технічні характеристики керамічного поризованого блоку 2,12 НФ "ТеплоКерам" виробництва ТОВ "Керамейя"



Транспортування та використання блоку 2,12 НФ для кладки




ТОВ "Керамейя"
м. Суми, вул. Погранична, 47, тел. (0542) 68-31-28
0 800 501 071 (безкоштовна зі стаціонарних телефонів України)

www.kerameya.com.ua

R

0
Комментариев
0
Просмотров
1810
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.