Санаторій «Токарі»: подбайте про своє здоров’я

Токарі Бережки, санаторій
30 мая 2018 в 10:23
Запрошуємо оздоровитися та відпочити до найяскравішого куточка Лебединщини.
ТОВ «Санаторій «Токарі» розташувався у лісовому масиві, в екологічно безпечній зоні поблизу р. Псел в с. Токарі. Наявність джерела мінеральної води та родовища місцевих торфяних грязей, а ще 500 га лісового масиву соснового та змішаного лісу навкруги санаторію - найкращі передумови для лікування та відпочинку саме в цьому чудовому закладі. У парковій зоні соснового лісу прокладені маршрути дозованої лікувальної ходи (теренкур) на 800 і 1400 м.

На території закладу розміщений сучасний бювет з ротондою для прийому мінеральної води «Токарівсько-Бережківського родовища», оснащений вітчизняною системою підготовки, дозування, розведення та підігріву «Джерело-Люкс». Використання мінеральної хлоридно-натрієвої води «Токарівсько-Бережківська», проводиться з власної свердловини глибиною в 1220 м.

До загального комплексу санаторно–курортного та реабілітаційного лікування входять: методи функціональної діагностики, УЗД обстеження, застосування мінеральних вод, фізіотерапія, масаж, лікувальна фізкультура, кліматотерапія, медикаментозне лікування, дієтотерапія, бальнеотерапія, теплолікування (грязелікування, озокеритолікування), фіто-  та ароматерапія, аероіонотерапія, психотерапія, лікувальний басейн з гідророкінезо-терапією, синглентно-киснева терапія. Для забезпечення повноцінного оздоровлення відділення водолікування здравиці укомплектоване пристроями, засобами для відпуску лікувальних ванн ( до 20 видів), комплексу лікувальних душів, підводного душу-масажу, гідролазерного душу, застосовуються вихрові-гідролазерні-магнітні ванни. Крім того, заклад має басейн для гідрокінезотерапії із встановленим обладнанням: каскадний душ та водяна «гармата» з тиском 2 – 4,5 атм., аеролежак для перлинних ванн, гідромасаж на ділянку нижніх кінцівок та поперековий відділ хребта.

ТОВ «Санаторій «Токарі» має власну їдальню, яка включає три зали. Загальна потужність 280 посадкових місць. Основний зал - 170 місць, дієтичний зал - 70 місць, зал з поліпшеним харчуванням - 45 місць. Всі зали обладнані кондиціонерами. Заклад забезпечує осіб, що прибувають до санаторію, дієтичним лікувальним харчуванням відповідно до профілю медичної реабілітації.

Останні роки санаторій працює над розширенням спектру використання мінеральної води «Токарівсько-Бережківської».

З 2016 року заклад надає послуги психологічної та медико-психологічної реабілітації учасникам АТО. Санаторій використовує запатентовані методики лікування. На базі лікувальних відділень в 2017 р. відкрито відділення реабілітації на 120 ліжок: нейрореабілітації, м'язово-скелетної реабілітації, цукрового діабету, іншої (соматичної) реабілітації.
Санаторій активно  співпрацює з управліннями праці та соціального захисту населення, відділеннями фонду соціального страхування  щодо надання послуг санаторного-курортного та реабілітаційного лікування .

Санаторій «Токарі» - це унікальний заклад з його бальнеологічною базою, який не має конкурентів серед санаторно-курортних аналогів у Сумській області.



Контакти
ТОВ «Санаторій «Токарі»
Сумська область, м. Лебедин, с. Токарі, вул. Санаторна, 96
www.tokari.com.ua, www.facebook.com/tokari.berezhki/
Конт.т/ф: (05445) 389-25, (05445) 37-122, (050) 86-88-238, (050) 86-88-239, (050) 300-12-81



Спеціалізація (профілі ) лікування:
- захворювань нервової системи;
- захворювань та травм опори та руху;
- захворювань органів травлення;
- захворювань обміну речовин та ендокринної системи;
- захворювань системи кровообігу
- захворювань органів дихання
- захворювань урологічного профілю.
ТОВ «Санаторій «Токарі» має всі необхідні дозвільні документи, зокрема ліцензію на медичну практику МОЗ України Серія АВ №554196.

0
Комментариев
0
Просмотров
1633
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.