«Зелена планета з МХП»

Урожайна країна, ТОВ
10 ноября 2021 в 10:35
«Зелена планета з МХП» крокує просторами України. Завершується реалізація цього проєкту на Сумщині, де веде свою діяльність ТОВ «МХП – Урожайна країна».

Всеукраїнська акція, що проводиться підприємствами Групи МХП спільно з Фонд «МХП – Громаді», успішно проходить другий рік поспіль. Така ініціатива спрямована на озеленення територій для поліпшення стану довкілля.  Адже дерева не тільки для краси, це ще й «зелені легені» планети, що очищають повітря і збагачують його киснем.

Цифри просто вражають! Цьогоріч Фонд «МХП – Громаді» закупив понад 16 тис. саджанців для громад у 14 областях України.

«МХП – Урожайна країна» у 2021 році разом з жителями громад планує висадити 1528 саджанців дерев у 18 селах Сумської області на суму близько 263 тис. грн. А навесні в парках, скверах, на територіях навчальних закладів та сільських рад зазеленіють нові дерева: яблуні, горіхи, черешні, ялівці, туї, липи та ялини.



Нагадаємо, що у 2020 році результатом екологічної акції стало висадження працівниками підприємства та жителями населених пунктів, де є виробничі потужності «Урожайної країни», 700 саджанців на суму 52 тис. грн. Загалом торік підприємствами Групи МХП висаджено понад 11  тис. дерев у 12 областях України.

Разом робимо важливе!

https://cutt.ly/bjBX472

https://www.facebook.com/urozhaynakrainaMHP

R

0
Комментариев
0
Просмотров
289
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.