Орендодавці ТОВ «МХП-Урожайна країна» отримали 8 тис. комплектів насіння

Урожайна країна, ТОВ
26 мая 2021 в 11:18
Агрохолдинг МХП та Благодійний фонд «МХП-Громаді» завершили першу частину масштабного  проєкту «Посій насіння з МХП». Близько 133 тисяч комплектів високоякісного посадкового насіння овочевих культур та квітів отримали безкоштовно пайовики підприємств МХП у межах цієї соціальної ініціативи. Серед них – 8 тис. пайовиків ТОВ «МХП-Урожайна країна».

Перший етап проєкту тривав з 1 березня до 30 квітня і передбачав часткове забезпечення якісним насінням орендодавців холдингу, які уклали договір оренди землі з МХП до 31 грудня 2020 року. Проєкт охопив населені пункти у 15 областях та 96 районах України, де є виробничі потужності компанії. Загальна кількість групових пакунків – 132 811 штук. Видача відбувалася з дотриманням всіх передбачених законодавством карантинних вимог.

Кожний комплект складався з насіння найпоширеніших овочевих культур:  буряка, моркви, огірка, салату, редису, кабачка. Для шанувальників квітів набори доповнили пакунком з насінням айстр. Загальна вага посадкового матеріалу сягнула майже 2 тони.
Програму «Посій насіння з МХП» було започатковано у 2020 році. Вона відразу отримала позитивний відгук орендодавців, якість насіння підтвердив урожай восени. За аналогією з минулим роком, під час другого етапу проєкту МХП разом з Благодійним фондом «МХП-Громаді» будуть безкоштовно роздавати орендодавцям комплекти кришок для консервації майбутнього урожаю.

«Ми плідно співпрацюємо з нашими орендодавцями та реагуємо на всі звернення. Довіряючи нам свої ділянки, вони натомість отримують своєчасну виплату по паях, суттєву підтримку їх населених пунктів в реалізації численних соціальних програм. Всебічна підтримка орендодавців – одне із ключових завдань нашого підприємства», – говорить Людмила Роменська, керівник відділу земельних та майнових відносин ТОВ «МХП-Урожайна країна».

«Мета проєкту «Посій насіння з МХП» – це насамперед приділити увагу пайовикам підприємства та подбати про них. Адже програма суттєво зекономить бюджет сільського населення, а насіння та кришки для консервації завжди стануть у нагоді будь-якій господині», – зауважила Наталія Богдан, регіональний менеджер із соціальних проєктів в Сумській області Благодійного фонду «МХП-Громаді».

https://cutt.ly/bjBX472

https://www.facebook.com/urozhaynakrainaMHP

ІД

0
Комментариев
0
Просмотров
359
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.