МХП продовжує підписувати з громадами Сумщини меморандуми про співпрацю

Урожайна країна, ТОВ
02 июня 2021 в 09:17
Благодійний фонд «МХП-Громаді» уклав ще два меморандуми про співпрацю та партнерство з громадами на Сумщині.
Документи підписали директор ТОВ «МХП-Урожайна країна» Олександр Суходольський, регіональний менеджер із соціальних проєктів Благодійного фонду «МХП-Громаді» у Сумській області Наталія Богдан з головою Річківської сільської ради Сумського району Миколою Солодовником та головою Верхньосироватської сільської ради Сумського району Зоєю Нечипоренко.

Метою Меморандуму є співпраця у сфері сприяння регіонального розвитку громад на території присутності МХП, а також залучення інших громадських організацій, донорів та бізнес-партнерів.

В межах наявних можливостей сторони здійснюватимуть реалізацію спільних проєктів та програм, спрямованих на:  розвиток людського капіталу; підтримку громадського здоров’я; розвиток спроможності громад й збереження та відновлення екології.
Підписуючи Меморандум, сторони зазначили важливість створення необхідних умов для розвитку громади та засвідчили свої наміри про подальшу співпрацю.



«Разом з органами місцевого самоврядування ми прагнемо до спільної мети – це розвиток сільських громад на території присутності агрохолдингу МХП. Об’єднавши зусилля ми допомагаємо людям  на місцях вирішити багато господарських питань. Приємно, що громади, які давно взаємодіють з «Урожайною країною», мають лише позитивний досвід такої співпраці», – наголосив директор ТОВ «МХП-Урожайна країна» Олександр Суходольський.

«Благодійний фонд діє в 14 областях України на територіях, де провадять свою діяльність підприємства агрохолдингу МХП. «Урожайна країна» знаходиться в Сумському регіоні та доволі довгий час допомагає жителям сіл Річки та Верхня Сироватка, де проживає багато орендодавців, які є головними партнерами підприємства. Спільними діями товариства та Благодійного фонду реалізовуються різні соціальні проєкти. А підписаний Меморандум покращить нашу роботу. У ньому прописані всі ключові цілі та кроки, реалізувавши які, ми досягнемо поставленої мети», – зазначила регіональний менеджер із соціальних проєктів Благодійного фонду «МХП-Громаді» Наталія Богдан.

Разом робимо важливе!

cutt.ly/bjBX472

facebook.com/urozhaynakrainaMHP

ІД
0
Комментариев
0
Просмотров
271
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.