МХП підписує з громадами Меморандуми про співпрацю

Урожайна країна, ТОВ
05 мая 2021 в 09:52
100 меморандумів про співпрацю та партнерство підпише Благодійний фонд «МХП-Громаді» з органами місцевого самоврядування громад, на територіях яких працюють підприємства агрохолдингу МХП. Йдеться про громади, що об’єднують понад 600 населених пунктів у 14 областях України.

Метою Меморандуму є співпраця у сфері сприяння регіонального розвитку громад на території присутності МХП, а також залучення інших громадських організацій, донорів та бізнес-партнерів.
З метою досягнення цілей Меморандуму сторони в межах наявних можливостей здійснюватимуть реалізацію спільних проєктів та програм, спрямованих на: розвиток людського капіталу; підтримку громадського здоров'я; розвиток спроможності громад;  збереження та відновлення екології.

ТОВ «МХП-Урожайна країна», що проводить свою виробничу діяльність у Сумській області, спільно з Благодійним фондом «МХП-Громаді» уже підписало два Меморандуми - з Роменською ОТГ (голова - Стогній Олег Анатолійович) та Хмелівською ОТГ (голова – Панченко Петро Мефодійович). Такі меморандуми будуть підписані ще з 6 ОТГ Сумської області.



Сторони, підписуючи Меморандум, зазначили важливість створення необхідних умов для розвитку громади. Виконання Меморандуму здійснюватиметься сторонами через запровадження погоджених програм, проєктів та акції.

«Спільно з органами місцевого самоврядування ми прагнемо до спільної мети – це розвиток громад на території присутності агрохолдингу МХП», - наголосив директор ТОВ «МХП-Урожайна країна» Олександр Суходольський. 

Регіональний менеджер із соціальних проектів Благодійного фонду «МХП-Громаді» у Сумській області Наталія Богдан зазначила: «Щодня ми співпрацюємо з громадами та новоствореними ОТГ, реалізовуємо різні проєкти. А підписаний Меморандум покращить нашу роботу. У ньому прописані всі ключові цілі та кроки, реалізувавши які ми досягнемо поставленої мети».

Разом робимо важливе!

https://cutt.ly/bjBX472

https://www.facebook.com/urozhaynakrainaMHP

ІД

1
Комментариев
0
Просмотров
317
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.