МХП об’єднує серця!

Урожайна країна, ТОВ
10 февраля 2021 в 09:57
14 лютого всі закохані пари святкують День святого Валентина, або День закоханих. Це романтичне свято – чудовий привід подарувати один одному подарунки, провести час разом та вкотре висловити почуття своїй другій половинці.

А ми напередодні цього романтично-ніжного дня хочемо познайомити всіх читачів з дивовижною історією кохання, яке зародилося у ТОВ «МХП-Урожайна країна». Це розповідь про молоду пару, яка ще якихось кілька років тому навіть не уявляла, що аграрна галузь не лише займається вирощуванням сільськогосподарських культур, але й допомагає в народженні кохання двох сердець та створює подружні пари. Ми розкажемо вам про любов, яка надихає та захоплює. Про те, як МХП об'єднує серця!

Отже, подружня пара – Колісник Яна та Владислав. Вона – розумна, чарівна, вродлива та загадкова дівчина, агроном із захисту рослин. Він – мужній і сильний, який може подарувати спокій та впевненість в кожному наступному дні, адміністратор системи групи IT сервісів. Цього року святкуватимуть 2 роки подружнього життя.  

- Розкажіть з чого розпочалася ваша історія кохання? Як ви взагалі почали працювати на ТОВ «МХП-Урожайна країна», адже ви самі не місцеві?

- Все розпочалося з того, що на початку 2016 року я прийшов до ТОВ «МХП-Урожайна країна» на проходження практики, а вже в травні обійняв посаду адміністратора систем. У грудні того ж року ми познайомились з Яною. Як зараз пам’ятаю, що чекав свою чергу біля кабінету директора, коли вперше її побачив, - згадує Влад.

- Я, - розповідає Яна, - розпочала свою співпрацю з агрохолдингом МХП у 2014 році по програмі «Почни кар’єру з МХП». У грудні 2016 року прийшла працювати на посаду агронома-дослідника. Спілкуватися з Владом ми почали буквально з мого першого робочого дня, одразу було легко та просто. Здавалося, наче знайомі тисячу років. Оскільки ми обоє не місцеві (я з Донеччини, а Влад з Полтавщини), друзів в Ромнах на той час не мали. Можливо, це якось одразу нас зблизило та поєднало. Багато гуляли, говорили, так і закохались. З того часу ми все робимо разом, працюємо і відпочиваємо.

- Чи впливають на Ваші стосунки різна мова спілкування, погляди чи переконання, адже ви представляєте різні регіони України?

- Мовне питання в нашій родині взагалі ніколи не було проблемою. Кожен з нас з легкістю може говорити українською або російською - це все надумано. Міксувати звичаї різних регіонів довелось лише одного разу на нашому весіллі, але і з цим ми з легкістю впорались. Зараз ми проживаємо в Ромнах, а до близьких та рідних їздимо в гості. Хотілося б, звичайно, частіше, але графік роботи не дозволяє, особливо в період посівної та жнив часу на спілкування з родиною категорично не вистачає. 

- У багатьох пар в житті виникають сварки та суперечки. Яким, на вашу думку, є ідеальне подружнє життя?

- Як і всі молоді родини, і ми не виключення, не маємо досвіду подружнього життя. Кожного дня вчимось будувати наші стосунки, слухати, а головне - чути один одного. Постійно здобуваємо досвід, інколи набиваємо шишки, впираємося і шукаємо компроміси, але ж ми вчимося! Головне - не переставати намагатись працювати над своїми стосунками! Наше життя точно не можна назвати ідеальним, для нас головне, що воно щасливе. В моменти складнощів важливо триматись за руку і відчувати підтримку один одного. Тоді вже ніякі труднощі не страшні.

- Чи святкуєте ви День закоханих? Яким для вас є ідеальний сценарій цього дня?

- Звичайно, святкуємо! Кожного року цей день не схожий на попередній, але він максимально романтичний. Мріємо провести свій ідеальний День святого Валентина, зустрівши схід сонця на повітряній кулі.

- Ваші побажання читачам з нагоди свята?

- Все просто: хочеться побажати всім знайти людину, яка шукає вас... а далі любіть, любіть, любіть.

Сайт: https://cutt.ly/bjBX472

Фейсбук: https://www.facebook.com/urozhaynakrainaMHP

ІД

3
Комментариев
0
Просмотров
383
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.