Кіно просто неба: Благодійний фонд «МХП–Громаді» організує безкоштовні кінопокази в 9 областях України

Урожайна країна, ТОВ
04 июня 2021 в 09:13
Протягом літа та вересня 2021 року відбудеться масштабний кінотур містами, містечками та селищами України, мета якого — показати сучасне українське кіно громадам, у котрих немає кінотеатрів, які в звичних умовах не мають можливості перегляду фільмів на великому екрані та з якісним звуком.

Проєкт охопить 9 областей України, кінопокази відбудуться в 48 населених пунктах, де працюють та допомагають розвитку громад підприємства холдингу МХП. Приєднатись до кінопереглядів зможуть і жителі сусідніх сіл, міст та містечок.

Кіномобіль приїде і в Роменську громаду. В селі Пустовійтівка Роменського району, де представлені потужності ТОВ «МХП-Урожайна країна», кінопоказ відбудеться 13 червня, початок 0 17.00, локація — сільський  стадіон. Весь графік туру червня опублікований на офіційному сайті МХП.

Стрічки, які будуть демонструватись, мали змогу обрати самі жителі нашої громади — організаторам важливо показати те, що буде цікаво глядачеві: до показу у турі плануються повнометражні фільми останніх років, а також короткометражні фільми Проєкту «Дивись українське!».

Для Туру «КІНО ПРОСТО НЕБА» створена медіаплатформа — кіномобіль зі спеціальною інженерною конструкцією. Це автономна мобільна автоплатформа з великим LED екраном, якісним звуком та всім необхідним обладнанням для забезпечення кінопоказів в будь-який час доби та незалежно від місцерозташування. Для гостей кінематографічних свят передбачені фудкорти.

Національний Тур «КІНО ПРОСТО НЕБА» реалізується Благодійним фондом «МХП–Громаді» у партнерстві з Асоціацією «Сприяння розвитку кінематографа в Україні – дивись українське!» та за підтримки Державного агентства України з питань кіно. Амбасадорами проєкту стали зірки українського кінематографа Ірма Вітовська, Богдан Бенюк, Ахтем Сеітаблаєв.

Партнерами Національного Туру «Кіно просто неба» є: Райффайзен Банк Аваль, Компанія «Делойт» в Україні, Українська кіноакадемія, UA: Суспільне мовлення, компанія «Вавілон», Еспресо TV.

Про деталі проєкту та покази буде повідомлятися на сайтах організаторів та на їх сторінках у соціальних мережах.

▪ Сторінка БФ «МХП–Громаді» у соцмережі Facebook: https://www.facebook.com/MHPgromadi
▪ Сторінка МХП у соцмережі Facebook: https://www.facebook.com/mhpUKR/
▪ Сторінка Асоціації та її Проєкту «ДИВИСЬ УКРАЇНСЬКЕ!» у соцмережі Facebook – https://www.facebook.com/dyvysukrainske/

Також за новинами “КІНО ПРОСТО НЕБА” можна слідкувати за хештегом #ДивисьУкраїнськезМХП в соціальній мережі Facebook.

До зустрічі вже зовсім скоро!

ІД

1
Комментариев
0
Просмотров
417
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.