«Урожайна країна» привітала першачків з Днем знань

Урожайна країна, ТОВ
08 сентября 2021 в 11:27
1 вересня – День знань – особливе свято не лише для школярів, а й для вчителів та батьків. Завжди яскравий, насичений емоційністю та зворушливою атмосферою день важко забути! Голосно звучить урочиста музика, звідусіль лунають теплі привітання та побажання. Особливий та відповідальний цей день для першокласників. Вони розпочинають крокувати дорогою знань, занурюючись у безодню нового та незвіданого життя.

Благодійний фонд «МХП–Громаді» другий рік поспіль вітає першачків з Днем знань. Понад 5 500 хлопчаків та дівчаток, які вперше цього року переступили поріг школи, отримали набори шкільного приладдя. Там є все необхідне для того, щоб навчання було до душі: альбом для малювання, олівці, термос, ланчбокс, лінійка, сумка для взуття.



Набори урочисто вручили 1 вересня першачкам тих громад, де ведуть свою господарську діяльність підприємства Групи МХП. Зокрема, 330 наборів у 24 навчальних закладах отримали першокласники в регіоні присутності ТОВ «МХП–Урожайна країна», а це територія Сумського та Роменського районів Сумської області. 

Брендовані набори для школярів підготував Благодійний фонд «МХП–Громаді», витративши близько 2 200 000 грн. Таку ініціативу реалізовано в межах проєкту «Школа – серце громади».

https://cutt.ly/bjBX472

https://www.facebook.com/urozhaynakrainaMHP

ІД

0
Комментариев
0
Просмотров
246
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.