Соціальна програма МХП – «Лелека»

Урожайна країна, ТОВ
18 августа 2021 в 11:53
Народження дитини – одне з найбільших чудес на землі. Та сьогодні  це і значні витрати! Тому вже декілька років поспіль на ТОВ «МХП-Урожайна країна» активно діє соціальна програма МХП – «Лелека». У рамках цього проєкту молоді батьки – співробітники та пайовики підприємства – отримують одноразову матеріальну допомогу при народженні дитини. 
     
Згідно з проєктом, родини, в яких відбулося поповнення, можуть звернутися на підприємство та отримати матеріальну допомогу. Для цього батькам варто звернутися до відділу земельних та майнових відносин, принести або надіслати копію документа про народження немовляти, і в результаті родина отримає 3000 грн.
     
На території присутності ТОВ «МХП-Урожайна країна» за 6 місяців 2021 року спільно з Благодійним фондом «МХП-Громаді» надано допомогу 31 сім’ї на суму близько 60 тис. грн.

Вітаємо родини, які цьогоріч стали батьками. Сил і натхнення вам, мудрості та терпіння! Нехай ваші дітки ростуть здоровими, міцними, сильними й розумними. Нехай до вашої родини прилетить не один такий щедрий «Лелека»!
     
Разом робимо важливе!

https://cutt.ly/bjBX472
https://www.facebook.com/urozhaynakrainaMHP

ІД

0
Комментариев
0
Просмотров
328
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.