Оновлений Селянський базар запрошує сумчан по закупи

Центральний ринок м. Суми, ТОВ
16 октября 2018 в 11:19
Нарешті в Сумах з’явився сучасний торговий простір, де містяни можуть придбати якісні сільськогосподарські товари в максимально комфортних умовах
Днями у Сумах урочисто розпочав свою роботу оновлений Селянський базар: особливе місце, де виробники реалізують свою продукцію, а покупці можуть бути впевнені у якості та безпеці придбаних товарів.
Відкриття спеціалізованого павільйону для продажу товарів сільського господарства стало новим етапом не лише у розбудові й модернізації Центрального ринку, що триває, починаючи з 2015 року, а й у житті цілого міста. Адже Центральний ринок вже понад 30 років є невід’ємною частиною Сум. Усвідомлюючи необхідність рухатися в ногу з часом, адміністрація ринку почала поступово втілювати в життя європейські стандарти торгівлі. Так, у 2016 році відкрив для відвідувачів свої двері сучасний торговий центр «Євробазар», який став для сумчан не лише торговим майданчиком, а й комфортабельним розважальним закладом для усієї родини. Продовженням реконструкції стало облаштування прилеглої території, створення просторої автопарковки та сучасного овочевого павільйону.



Продовжуючи єдиний архітектурно-стилістичний ансамбль та дбаючи про комфорт продавців і покупців, адміністрація ринку взялася з створення зручного та естетичного комплексу для продажу сільськогосподарських товарів.

В епоху технологій та автоматизації виробництва все більше зростає попит на свіжу органічну продукцію. Ну хто ж не любить поласувати домашнім молочком, яйцями, фруктами та городиною? Відтепер все це і навіть більше можна придбати у затишному, стилізованому місці. Проте візуальні враження відходять на другий план, коли мова йде про безпеку та зручність. Як покупцям, так і продавцям оновленого Сільського базару більше не  слід боятись негод: дощу, снігу та калюж під ногами. Для комфорту в новому павільйоні Центрального ринку облаштовані зручні торгові місця: стилізовані кіоски та столи для продажу.



Можна не турбуватися й про безпеку самої продукції, що продається на Селянському базарі.  Птиця, мед, овочі, фрукти, зерно, розсада та інші товари від сумських господарів у обов’язковому порядку проходять перевірку в державній лабораторії, що знаходиться на ринку.

Як вже було сказано, відкриття Селянського базару, що відповідає новітнім стандартам торгівлі, стало для Сум новим етапом у підвищенні комфортності міста. Тому цю подію вирішили відзначити урочисто.
Від самого ранку на відвідувачів чекали приємні сюрпризи та розваги від Центрального ринку Сум. Як прийнято в Україні, перших гостей на Селянському базарі зустрічали  та пригощали запашним святковим короваєм. Далі присутніх чекала яскрава розважальна програма для всієї родин: народні пісні, танці, гуморески та розіграші подарунків. Справжні народні ведучі та творчі колективи не давали сумувати нікому.
Для любителів фото організатори створили масштабну фотозону з традиційними селянськими атрибутами. Тут тобі й сільська плетена хата, і гігантська корова, і гарбузи, і колодязь, і стоги сіна – було все аби приміряти на себе образ справжнього господаря чи господині. А, викладаючи зроблені світлини у соціальні мережі, можна було ще й виграти приємні подарунки для себе та близьких. Свято вдалося на славу! 



Відкриття нового Селянського базару  – це яскрава подія, що передує великим змінам. Адже керівництво Центрального ринку Сум має далекоглядні плани щодо подальшої реконструкції території ринку, яка створювалась ще в 70х роках ХХ століття. З часом, усю територію ринку планується перетворити в єдиний сучасний, стильний та зручний торговий комплекс, який стане окрасою рідного міста.

http://evrobazar.sumy.ua

0
Комментариев
0
Просмотров
1677
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.