Аграрій Олександр Костенко забезпечив сім’ї цукром і борошном

Ты не один – мы вместе, благотворительный фонд
01 июня 2012 в 17:14
Смачний гостинець від фонду Олександра Костенко отримали багатодітні сім’ї та діти з вадами.
Визнаний в Сумській області аграрій, інвестор №1 Олександр КОСТЕНКО продовжує вражати своєю щедрістю та цілою низкою реальних справ для нашого району – починаючи від допомоги пенсіонерам та ветеранам, закінчуючи активною участю в вирішенні питання стабілізації закупівельних цін на молоко.

В травні закінчилася акція "Смачний гостинець – дому радість", в рамках якої генеральний директор агрохолдингу "Українські аграрні інвестиції" та засновник благодійного фонду  "Ти не один – ми разом" Олександр Костенко попіклувався про багатодітні сім’ї та сім’ї, в яких виховуються діти-інваліди, а також про одиноких та недієздатних, які проживають на території Сумської області.

Фонд Олександра Костенко надав допомогу більш, ніж трьохстам багатодітним сім’ям, в яких виховуються від 4-х і більше дітей. Всі отримали по 40 кг цукру та 30 кг борошна. Прийомні сім’ї – по 40 кг цукру і борошна. В гостинець від фонду близько двохстам родинам, в яких виховуються діти з обмеженими фізичними можливостями, було передано по 10 кг борошна та 20 кг цукру.

Крім того, районні територіальні центри соціального обслуговування та лікарні отримали від Олександра Михайловича натуральну допомогу у вигляді двохсот кілограмів борошна і такої ж кількості цукру.

Під час акції представники фонду провели дослідження проблем багатодітних сімей і, враховуючи індивідуальні потреби кожної сім’ї, розроблено план роботи на 2012 рік. 
В перспективі Фонд Олександра Костенко планує реалізувати іще один цікавий проект, який стане приємним сюрпризом для жителів Сумщини.

ИД

12
Комментариев
0
Просмотров
1880
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.