Сумлінні платники податків – 2012

ТВ ВГО Асоціація платників податків України в Сумській області
25 июня 2013 в 10:11
23 травня 2013 року відбулася урочиста церемонія нагородження переможців Всеукраїнсь­кого рейтингу «Сумлінні платники податків – 2012», організатором якого є Асоціація платників податків України

Для нагородження 64 переможців Рейтингу на сцену концерт-холу «Фрідом» виходили українські високопосадовці, політики, видатні діячі культури та мистецтв, науки та спорту, відомі представники мас-медіа.
Церемонію відкривали вітанням Президента України Віктора Януковича переможцям Рейтингу.

Усі переможці отримали диплом та статуетку – символ Всеукраїнсь­кого рейтингу, що виконано у вигляді жіночої постаті, яка поєднує у собі образ України і Слави.

Вітаючи переможців Рейтингу, Президент АППУ Валентина Арбузова зазначила, що сьогодні в цьому залі зібралися люди, від яких залежить благополуччя нашої держави.

Атмосферу свята створювали зірки української естради.

Ведучими церемонії були Ольга Фреймут та Юрій Горбунов.

Як прозвучало під час церемонії, цьогорічні переможці Рейтингу за підсумками 2012 р. сплатили до бюдже­ту податків на суму близько 14 млрд. грн.

А кількість робочих місць, створених переможцями Всеукраїнського рейтингу, дорівнює 33 тисячам.

Нагородження переможців відбувалося в 11 номінаціях за трьома категоріями: великі, середні та малі підприємства.

Всього у Рейтингу взяли участь майже 2000 підприємств, які є платниками податку на прибуток. Після регіонального етапу відбору за перемогу уже на всеукраїнському рівні змагався 351 учасник.

Мета Рейтингу – створення сприятливих умов для подальшого розвитку підприємництва та відзначення кращих здобутків юридичних осіб – платників податків.

Участь у Рейтингу є безкоштовною.

Переможцем Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків-2012» у номінації рейтингу «Сумлінний платник податків у галузі культури та науки» від Сумської області стало ТОВ «Моквелд Маркетинг». На прохання підпри­ємства нагороду отримував Голова Ради ТВ ВГО АППУ в Сумській області Андрій В’ячеславович Фролков.

м. Суми, вул. Реміснича, 35
тел.:  (0542) 659-110
R

 
0
Комментариев
0
Просмотров
1070
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.