Школа раннього розвитку «Грай-Учись» запрошує дошкільнят на навчання

Грай-Учись, школа раннього розвитку
18 сентября 2019 в 14:26
Школа раннього розвитку «Грай-Учись» - це  спроба дати дітям те, чого вони так потребують - якісну і сучасну дошкільну освіту.

У стінах школи  підтримується атмосфера любові і поваги до дітей, враховуються індивідуальні особливості та потреби кожної дитини. Завдання школи  «Грай-Учись» - відкрити дітям двері в світле майбутнє, дати їм якісну освіту і належне виховання.

Важливість дошкільної освіти важко переоцінити, адже в ранньому дитинстві когнітивна здатність людини є найвищою. Cтрімко зрозтаючий обсяг інформації у світі, а також посилення вимог до рівня розвитку випускників ДНЗ роблять повноцінну дошкільну освіту в наші дні життєво необхідною.

Школа раннього розвитку «Грай-Учись» покликана реалізувати потребу нового покоління в якісній та доступній дошкільній додатковій освіті. Як це випливає з назви, основною концепцією закладу є гармонійне поєднання ігрової діяльності дитини з навчально-виховним процесом. Методологічна та дидактична база ґрунтується на досягненнях сучасної педагогіки та психології, застосовується практика вітчизняних та закордонний закладів дошкільної освіти. Детально пропрацьовані тематичні плани роблять кожне заняття цікавим та пізнавальним.

В групі короткотривалого перебування (5 годин) діти здобувають базовий компонент дошкільної освіти, що затверджений Міністерством освіти і науки України. Робота з дітьми проводиться за наступними напрямками:
- фізичний розвиток та здоров'я;
- особистісний розвиток;
- соціальний розвиток та комунікація;
- читання та письмо;
- математичні уявлення;
- креативність та мистецтво;
- уявлення про навколишній світ;
- предметно-дослідницька діяльність.
Обмежена чисельність дітей в групі дозволяє педагогам приділяти максимум уваги кожній дитині, застосовувати глибоко індивідуальний набір дидактичних матеріалів та методик наряду з груповими заняттями.

Для дітей, що отримують базовий компонент дошкільної освіти державних ДНЗ, але додатково потребують розвитку в певних напрямках? діють погодинні індивідуальні та групові заняття з наступних напрямків:
- загальний ранній розвиток;
- підготовка до школи;
- англійська мова;
- художня студія.

Також є можливість отримати консультацію логопеда та психолога.

В школі раннього розвитку «Грай-Учись» окрема увага приділяється контролю якості дошкільної освіти. Для цього, відповідно до ініціативи МОН України, впроваджується кваліметрична модель оцінювання, яка дає можливість отримати профіль дитини по напрямках розвитку, підібрати оптимальний набір педагогічних практик, ігрових та дидактичних матеріалів для кожної дитини. Кваліметричний профіль слугує одним із вихідних джерел для розуміння індивідуальних особливостей дитини при її вступі до школи.

Школа  раннього розвитку «Грай-Учись» запрошує дошкільнят взяти участь в програмі всебічного розвитку. Оцінити переваги школи можно на безкоштовному пробному занятті.

Адреса школи  раннього розвитку «Грай-Учись» :
м.Суми, вул. Леваневського, 10/1
конт. тел.. (050) 57-44-770.

school-play-learn.business.site

0
Комментариев
0
Просмотров
763
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.