Світ без мовних обмежень

Центр Международных Программ (Center of International Programs)
30 сентября 2020 в 10:25
Центр міжнародних програм / CIP StudyAbroad.UA надає нові можливості
Вже 21 рік наша компанія CIP StudyAbroad.UA займається організацією програм літніх канікул, вивчення іноземних мов, студентського обміну, працевлаштування, візовою підтримкою та освітою за кордоном. Щороку більше 1 тис. школярів, студентів і випускників користуються нашими послугами, працюють і відпочивають, вивчаючи, здебільшого, англійську мову, і практикуються в Європі або отримують вищу освіту в Канаді, США та Великій Британії.

Ми - єдина компанія в Сумському регіоні, яка за підтримки канадського офісу надає стипендії на навчання в Канаді. CIP StudyAbroad.UA є організатором і засновником Української Асоціації Агентств з міжнародної освіти та обміну (AIEEA UKRAINE), а це знак високої якості, професіоналізму та надійності серед агентств з освіти за кордоном.
Наша компанія - ваш надійний партнер. «Я особисто працюю вже 10 років у цій сфері і можу із впевненістю сказати, що участь в наших освітніх програмах дозволить вам не тільки розширити кругозір, побачити світ і поліпшити мовні навички, а й забезпечити собі стабільне майбутнє», - стверджує керівник Сумського регіонального представництва ТОВ «Центр Міжнародних Програм» Крістіна МІРОШНИК.



Найпопулярнішим напрямком сумських випускників є Канада. За даними ООН, ця північноамериканська країна визнана кращою для проживання державою світу. Рівень освіти зіграв досить вагому роль в такій оцінці. Кожен четвертий канадський студент має іноземне громадянство, і серед них багато приїжджих з СНД і України. Канадська освіта надає іноземним студентам можливості реалізовувати кар'єрні плани,як за кордоном, так і в Канаді, забезпечуючи випускників канадських навчальних закладів додатковими правами і перевагами перед іншими іноземцями. За новими імміграційними правилами уряду Канади, після закінчення будь-якої програми вищої освіти виключно в державних вузах Канади, випускник офіційно може змінити свій статус студента на робочий і отримати POST-GRADUATION OPEN WORK PERMIT – дозвіл на роботу в Канаді строком від 1 до 3 років. А до цього іноземні студенти отримують Off-Campus Work Permit і можуть працювати під час навчання. Канадський диплом/сертифікат визнається у всіх країнах світу за високі стандарти в сфері вищої освіти, але ще досі не було жодного студента, хто б поїхав з Канади у пошуках реалізації себе до Європи.



Ми надаємо безкоштовні консультації з питань освіти за кордоном; підбираємо оптимальну освітню програму; визначаємо рівень знань і рекомендуємо підготовку абітурієнта до вступу; ведемо повний контроль при зборі документів, необхідних для вступу; гарантуємо підготовку і подачу документів на студентську візу; допомагаємо в пошуку та підборі оптимального місця проживання; підтримуємо студентів під час навчання.
Ми високо цінуємо вашу довіру і гарантуємо індивідуальний підхід до кожного нашого клієнта. CIP - це ваш правильний вибір при плануванні власного майбутнього.

Є питання? Телефонуйте зараз:
098 788 19 08 або 050 546 88 30 (офіс), 050 60 40 133 Крістіна
або приходьте до нас за адресою: м Суми, вул. Петропавлівська, 98. ПОПЕРЕДНІЙ ЗАПИС ОБОВ’ЯЗКОВИЙ за телефоном чи через сторінку у Фейсбуці: https://www.facebook.com/cipsumy

0
Комментариев
0
Просмотров
637
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.