Сонячні електростанції – енергія сонця у вашому домі

Аграрні технології майбутнього
16 января 2017 в 19:19
Сонячні електростанції – одна з найбільш універсальних систем енергопостачання, оскільки можна продавати електроенергію в мережу. Можливо використовувати її для власних потреб як постійно, так і акумулювати енергію для споживання пізніше, в період відсутності її в мережі, тим самим – бути енергонезалежним.

Сонячні електростанції поділяють на автономні і мережеві.

Принцип дії автономної сонячної електростанції: промені сонця, потрапляючи на фотоелементи, продукують енергію, вивільняючи пучок електронів, які під впливом виникаючих електричних полів перетворюються в електричний струм. Контролери заряджають спеціальну акумуляторну батарею, а інвертор вже переводить постійна напруга в знайоме нам змінне (220).

У мережевих сонячних станціях немає акумуляторних батарей, що виробляється струм йде через інвертор в мережу. Вони дешевше автономних на 30-40%, але не можуть бути єдиним джерелом електрики. Такі моделі користуються популярністю в країнах, де державні компанії набувають надлишки виробленої енергії.

Альтернатива банківському депозиту

Сонячна електростанція є надійною інвестицією з метою збільшення власного прибутку, вигіднішою за звичайний банківський депозит. Адже вкладати гроші в реальні речі, що будуть працювати і приносити свої плоди, незважаючи на ситуацію в країні, розумно та завбачливо.

Державні гарантії

Сонячна енергетика – це динамічний бізнес, прибуток, від якого гарантовано державою в Законі України «Про електроенергетику».

Гнучкість

Сонячні електростанції – одна з найбільш універсальних систем енергопостачання, оскільки можна продавати електроенергію в мережу. Можливо використовувати її для власних потреб як постійно, так і акумулювати енергію для споживання пізніше , в період відсутності її в мережі, тим самим – бути енергонезалежним.

Ви не будете залежати від неполадок в комунальній електромережі, а ваше джерело енергії повністю доступний в будь-який час року. Також майже всі сонячні електростанції - модульної збірки, що дозволить вам підібрати свій варіант пристрою.

Незначні поточні витрати

Сонячна електростанція працює повністю автоматично, не потребує додаткового технічного персоналу та значних витрат на обслуговування, а отже, не відволікає власника від основної діяльності господарства. Вибір станції залежить від необхідного вам кількості енергії.

"Зелений тариф»"

Додатковим стимулюючим фактором стало прийняття механізму розвитку галузі через «зелений» тариф.   

"Зелений" тариф:

- надає право фізичній особі бути виробником та продавцем «зеленої» електроенергії;
- діяльність з виробництва електроенергії не потребує ліцензії.

Встановивши сонячну електростанцію, можна забути про рахунки за електроенергію.
«Зелений тариф» це — вигідно та ефективно. Телефонуйте нам, щоб дізнатися усі подробиці!

Ми зробимо за вас усю роботу, щоб у майбутньому ви могли не тільки економити, але й заробляти!

Аграрні технології майбутнього
м. Суми, вул. Горького, 26, оф. 9
т. (0542) 77-07-03, (067) 578-58-90, (095) 895-60-44
sokeer@inbox.ru


R

0
Комментариев
0
Просмотров
1452
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.