Міська ритуальна служба КП «Спецкомбінат»

Спецкомбінат, КП, міська ритуальна служба
05 мая 2021 в 11:27
У скорботну годинну Вашого життя досвітніші спеціалісти ритуальної служби КП Спецкомбінат» допоможуть Вам в організації гідного поховання близької людини.

До наших обов’язків входить:

1. Оформлення поховань ритуальною службою КП «Спецкомбінат» (0542) 61-73-73 з 07.30  до 19.00, тел.050 285 15 36 – цілодобово.

2. Безкоштовне виділення місць для поховання.

3. Видача свідоцтва про поховання.

4. Оформлення договору – замовлення на організацію та проведення поховання.

5. Ознайомлення з виконавцями ритуальних послуг (суб’єктами господарювання), з якими КП «Спецкомбінат» укладено договір.

6. Доставка померлого із дому в морг тел. (0542) 61-70-07, 066 210 50 18 – цілодобово.

7. Надання послуг спеціалізованими автокатафалками, з моргу до дому та до місця поховання.

8. Доставка ритуальної атрибутики.

9. Надання всіх видів ритуальних послуг.

10. Реалізація предметів ритуальної належності (труни 30 найменувань, вінки 67 найменувань, дерев’яні хрести, виготовлення нестандартних трун).

11. Послуги організатора по проведенню ритуалу.

12. Копка та засипання могил на 13-ти кладовищах міста.

13. Реєстрація, облік померлих та їх поховань на кладовищах м. Суми.

14. Благоустрій місць поховання.

15. Консультаційні послуги.

16. Безкоштовні поховання громадян окремих категорій.

17. Надання послуг пільговим категоріям громадян.

18. Видача дозволу на монтаж та демонтаж намогильних споруд.

19. Реєстрація встановлених намогильних споруджень.

20. Проведення громадянської панахиди з наданням приміщення.



Якщо вже трапилось лихо в сім’ї…

Коментує директор КП «Спецкомбінат» Євген Короткевич 
      
- Смерть близької людини - завжди тяжка година для всієї родини, коли лихо, скорбота та біль втрати віднімають всі сили. Саме в цій ситуації родичам померлого приходиться займатися рішенням питань, пов’язаних з організацією та проведенням поховання.

Оформлення та отримання необхідних документів, реєстрація смерті, виділення місця для поховання, вибір та придбання  предметів ритуальної належності, спеціального автотранспорту, які нерідко є важливою проблемою для родичів померлої особи.

Паніка - найгірший помічник в ситуації, коли померла близька людина. Якщо у вас в родині вже трапилось лихо, потрібно не панікувати, а в першу чергу зателефонувати до чергової частини ОВС за телефоном екстреного виклику (102) та повідомити їм про факт смерті близької людини.



У разі смерті людини за місцем її проживання без ознак насильницької смерті або підозри на таку, за наявності диспансерного спостереження за хворим, а також смерті людини віком понад 60 років, на місце події обов’язково виїжджає лікар та працівник ОВС, які констатують факт смерті, проводять зовнішній огляд трупа, працівник ОВС складає висновок, щодо ненасильницької смерті людини за місцем проживання, а лікар видає свідоцтво або довідку про смерть людини. В цьому випадку ви самостійно можете замовляти в КП «Спецкомбінат» спеціалізовану службу (за тел.61 70 07, 066 210 50 18) для перевезення тіла померлого (померлої) в морг.

У разі смерті людини з ознаками насильницької смерті чи підозри на таку або встановлення таких фактів під час попереднього огляду трупа людини за місцем її проживання на місце події негайно виїжджає слідчо-оперативна група за участю судово-медичного експерта, які проводять огляд померлої людини, вирішують необхідність виклику спеціальної служби КП «Спецкомбінат» для подальшого безкоштовного перевезення тіла померлого (померлої) в морг. В цьому випадку довідку про смерть ви отримуєте після проведення судово-медичної експертизи.  
Ритуальна служба КП «Спецкомбінат» утворена СМР, для організації та проведення поховання померлих мешканців територіальної громади в м. Суми.



Тому,після виклику поліції з усіх питань, реєстрації, організації та  проведення поховання, звертайтеся за телефонами 61 73 73 з 7.30 до 19.00 моб. 050-285-15-36 (цілодобово) в ритуальну службу КП «Спецкомбінат» для вирішення усіх питань пов’язаних з безкоштовним виділенням місця для поховання, придбанням ритуальних належностей, організацією, оформленням та проведенням поховання на 13-ти кладовищах м. Суми, доставкою покійного в морг, із моргу до дому, далі до місця поховання, а також отриманням інформації про суб’єкти господарювання, які уклали договір з КП «Спецкомбінат» та займаються наданням ритуальних послуг.    

З усіх питань звертайтеся за адресою
м.Суми, вул. Лебединська, 5
тел. 61-73-73 , 050 285 15 36(цілодобово)


R

2
Комментариев
0
Просмотров
688
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.