"Любава": Новий рік – нагода бути красивою

Любава, магазин женской одежды
18 декабря 2015 в 15:46
До найголовнішого свята року залишилося всього два тижня, а це означає, що настав час продумати свій яскравий образ! Тож мережа крамниць вишуканого жіночого вбрання "Любава" пропонує декілька корисних порад. Обираючи сукню, враховуйте не лише особливості фігури, а й модні тенденції цього сезону. Також не забувайте, що сукня має припасти до смаку символу наступного року – вогняній Мавпі, якій до вподоби все барвисте, сяюче та оригінальне.

Щоб ви почували себе королевою незалежно від того, який стиль обрали, вбрання має бути зручним, адже попереду на вас чекає ціла ніч розваг. Віддайте перевагу насиченим кольорам теплої гами: червоному, жовтому, помаранчево-рудому, шоколадному, зеленому, ліловому або фіолетовому. Не бійтеся ризикованих рішень: настав час дістати екстравагантні аксесуари та об’ємні прикраси. Мавпа оцінить вишивку, мереживні деталі вбрання, блискітки та пайєтки.

І пам’ятайте, що вогняна Мавпа не з тих, хто дозволяє собі провести всю ніч за столом та перед телевізором, - вона чекає пригод, веселощів, бешкетування та зимових розваг. Тож майте на увазі, що недостатньо мати лише гарну сукню. Після того як годинник проб’є дванадцяту і ви загадаєте заповітне бажання під келих шампанського, настане пора вийти на вулицю, щоб завітати до друзів або відвідати ялинку у центрі міста. Тож маєте святково виглядати і не мерзнути у верхньому вбранні.

Саме тому слід обов’язково завітати до крамниць модного і стильного одягу "Любава", де для вас приготували дійсно чарівний подарунок до Нового року. Відтепер тут можна придбати пальто із колекції нового бренду Rimma Donna, поява якого викликала справжній фурор у світі високої моди. Адже жінки завжди прагнуть досконалості, довершеності форм та краси навіть у повсякденності. Верхнє вбрання від торгової марки Rimma Donna знайшло своїх прихильниць у багатьох країнах Європи. Тим приємніше усвідомлювати, що засновницею цього бренду стала українка. Вбрання від Rimma Donna бере участь у показах будинків моди у Мілані, Парижі, Венеції, Мадриді. Пальто Rimma Donna виготовляють із високоякісного натурального хутра, шкіри та якісної тканини. Їх вирізняють унікальний авторський стиль та елементи ручної роботи.

Донедавна розкіш придбати собі пальто цього бренду могли собі дозволити лише жительки Одеси та Львову. Але перед Новим роком завжди слід сподіватися на дива та неочікувані подарунки. Тож тепер у розкішних вишуканих пальто із приголомшливої колекції Rimma Donna зможуть чудово виглядати і наші чарівні сумчанки. До речі, в крамницях "Любава" можна приміряти пальто, подивитися каталог, та стати щасливою власницею однієї з десяти моделей пальто, що є у наявності вже зараз. Якщо сподобається пальто, якого поки що немає в асортименті крамниці, можна буде залишити замовлення ,і його домчать у Суми всього лише за 10 днів. Тож поспішайте обрати свій неповторний образ!

Знайдіть власний стиль у магазинах "Любава" за адресою: вул. Харківська, 5 та пров. Терезова, 2

R

1
Комментариев
0
Просмотров
1792
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.