"Чоловічий одяг" створить ідеальний образ випускника

Чоловічий одяг, магазин
16 марта 2016 в 12:16
Пошук зручного, якісного індивідуального чоловічого костюму для юного джентельмена, що ось залишить школу і самостійно будуватиме власне життя, - справа нелегка.

Сьогодні чоловіки не поступаються жінкам у погоні за модними тенденціями. Безумовно, класичний чоловічий костюм - це безпрограшний варіант, але не кожен буде почуватися в ньому зручно, не всім юнакам він подобається. Сучасна мода пропонує безліч варіантів, тому у батьків хлопчиків не менше проблем, ніж у батьків юних випускниць.

Скільки часу треба витратити, оббігавши безліч магазинів? Де знайти якісний, але недорогий костюм? А якщо штани будуть задовгі чи піджак заширокий?

У батьків сумських випускників є просто ідеальне рішеня - мережа  магазинів "Чоловічий одяг", що знаходяться на вул. Соборній, 32 та 25, по пров. Терезова, 1 (магазин "VIP"). Всі вони розсташовані на центральній вулиці, але ціна на якісні та ексклюзивні костюми вас приємно здивує. Власники потурбувалися про те, щоб вдовільнити бажання кожного кліента. Це й широкий вибір моделей, і найрізноманітніші кольори, якісні тканини, ідеальний покрій. Костюми в цих магазинах від кращих виробників Італії, Туреччини, Німеччини, Польші та України.

В костюмах від  магазину "Чоловічий одяг" ваш вже дорослмй хлопчик буде виглядати дійсно мужнім, статним, елегантним і впевненим у собі чоловіком. Та й самі батьки зможуть собі підібрати костюм, не гірший за сина. Бо і для татусів це не менш важлива та урочиста мить. Саме тут вам не просто підберуть брюки, піджак чи рубашку. В зручному магазині в центрі міста можна приміряти безліч моделей, обрати колір, що пасуватиме найкраще, підбрати сорочку, а тепер ще й взуття у тон костюму. Вам безкоштовно підшиють, підженуть під особливості фігури піджак, ще й вигладять одяг.  Для власників магазину "Чоловічий одяг" головне - не просто продати товар, а одягти чоловіка у дійсно якісний костюм, який йому пасуватиме, який ідеально підходитиме під його фігуру, під колір його очей, під захід, на який він збирається. Широкий асортимент цього магазину готовий запропонувати випускні, весільні, ділові костюми.

Все, що ви шукаєте, є в магазинах "Чоловічий одяг" у будні з 9:00 до 19:00 та у вихідні з 9:00 до 17:00 за адресами:
вул. Соборна, 25
(050)738-77-83


"VIP" по вул. Соборній навпроти Спасо-Преображенського собору
(050) 686-90-11
(0542) 65-01-14


по вул. Воскресенській навпроти Воскресенського собору
(0542) 22-17-64
(050) 686-90-47


R

0
Комментариев
0
Просмотров
1606
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.