Текстильна компанія «Чарівна ніч» – ковдри на всі сезони

Чарівна ніч, ТМ
16 декабря 2020 в 13:44
Текстильна компанія «Чарівна ніч» знає про ковдри все, або майже все, оскільки спеціалізується на їх пошитті.  Якщо ви знаходитеся в пошуку ковдри,- можете бути впевнені,  ви знайшли все те, що потрібно.
Вже відійшли далеко в минуле важкі «ватінові» ковдри, які просто таки притискали до ліжка. Випрати таку ковдру було неможливо, власне як і спати. Їх альтернативою були тільки ковдри з лебединого пуху. Але дозволити таку розкіш могли собі далеко не всі.

Сьогодні все набагато простіше. Великий вибір матеріалів і наповнювачів та сучасні технології виробництва дають можливість створювати легкі зимові ковдри як з традиційних матеріалів (шерсть),  новітніх матеріалів (силікон), та навіть природних матеріалів (коноплі)!

А тепер - коротко про переваги кожної з них.

Силіконові ковдри

Дуже теплі, легкі, мають високий термін придатності. При  їх виборі багато хто з нас вважає, що вона має бути така ж пухка, як колись ковдри з лебединого пуху. Хочемо вас розчарувати, тепло дає далеко не об’єм, а щільність  силіконового наповнювача. Якщо у виробництві такої ковдри використовується якісний щільний силікон, ковдра буде не дуже об’ємною, але дуже теплою(!). Компанія «Чарівна ніч» спеціалізується на виготовлені стьобаних ковдр, а це дозволяє максимально подовжити строк експлуатації, і не дозволить наповнювачу збиватися в неприємні ущільнення. Перевагою покупки такої ковдри можна вважати доступну ціну, півторачна ковдра коштує від 450 грн. Серед мінусів – ковдра немає воздухообміну і, якщо в помешканні дуже тепло,  будьте впевнені, що спати під нею буде дуже жарко.

Традиційні вовняні ковдри

Теплі, легкі, мають невеликий рівень повітряного обміну.  Завдяки новим технологіям виготовлення наповнювача ковдри дещо втратили в об’ємі, але не в своїх перевагах і характеристиках. Вовняна ковдра по домашньому затишна і тепла. Під такою ковдрою буде комфортно спати навіть в самій холодній кімнаті. Не дивлячись на те, що ковдра  дуже легка, вона швидко зігріє і зберігатиме комфортну температуру тіла всю ніч.  Щоб ковдра відповідала всім вашим сподіванням матеріал-покриття повинне бути тільки з 100% бавовни(!) І це ОБОВ»ЯЗКОВО. Інакше ковдра не зможе дихати і буде створюватися ефект термоса! Півторачна ковдра виробництва компаніі «Чарівна ніч» коштує від 590 грн. Єдине, що можна зарахувати в мінус таким ковдрам – алергія на вовну.  Та якщо алергіі немає, а в кімнаті,в  якій ви спите холодно,– ковдра з вовни! Ось що Вам потрібно.

Лідер подажів – Конопляні ковдри

Легка, тепла, дихаюча. Гіпоалергенна. Саме конопляна ковдра зібрала всі переваги зимових ковдр.  Тепла як вовняна, легка як ковдра з лебединого пуху, гіпоалергенна як силіконова, і дихаюча – як жодна з них!!! А ще, між іншим, її  можна прати…. Це краща ковдра – яку подарувала сама природа.  Вона не тільки зберігає температуру вашого власного тіла, але й виводить зайву вологу якщо раптом ви спітніли ( Зимові  ковдри з конопель, виготовляються з високоякісної технічної коноплі, волокна якої силіконизіруються щоб надати виробу пружність і еластичність. У процентному співвідношенні це (70% коноплі \ 30% силікон) - саме таке співвідношення матеріалів дозволяє виготовити ідеальну конопляну ковдру яка буде відповідати всім вимогам і очікуванням. Матеріал покриття конопляної ковдри так само має значення і несе не тільки естетичне але й функціональне навантаження. Матеріал так само повинен дихати, не линяти і не кошлатитись. Краще покриття для такої ковдри 100% бавовна: паплін, бязь ранфорс, бязь Білорусь ГОСТ або сатин. Звичайно виникає логічне запитання про вартість таких ковдр, а вона, як це не дивно, досить бюджетна. Наприклад  півторачна зимова конопляна ковдра  680 грн.



Різноманітні ковдри , постільну білизну, рушники. пледи, покривала та багато іншого ви зможете знайти в нашому магазині за адресою:
м.Суми, пр-т  Курський, 147, маг. «Чарівна ніч»
тел.. 0661517245, 0983892882

або на сайті
https://mntex.com.ua/

2
Комментариев
0
Просмотров
375
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.