Компанія «Преміум Дизайн» – стелі на найвищому рівні

Премиум Дизайн (Premium Design)
06 августа 2021 в 14:48
Як влучно зауважує народна мудрість – на чолі кутів завжди буде стеля. І сучасні дизайнерські рішення дозволяють перетворити «звичайну, білу, рівну» стелю у «Вау! Супер! Як ви це зробили?» Універсальну відповідь на таке питання знають у сумській компанії «Преміум Дизайн», що є лідером з виробництва натяжних стель найвищої якості і якій ви можете довірити стелі в своїй квартирі, будинку, офісі або будь-якому іншому приміщенні.

«Преміум Дизайн» є спеціалізованим підприємством, яке пропонує весь спектр послуг, пов'язаний з виробництвом і установкою натяжних стельових систем будь-якого рівня складності. Найголовніше – замовнику не треба ставати знавцем у стелях, передивлятись десятки сайтів у пошуковиках, порівнювати і губитися серед безлічі пропозицій. Достатньо просто звернутися до фахівців компанії, які вислухають побажання і запропонують можливі варіанти дизайну стелі в межах вашого бюджету, а також пояснять всі нюанси та дрібниці. На всі стельові конструкції надається офіційна гарантія виробника, завдяки чому кожен клієнт може бути впевнений в надійності і довговічності стелі.



Тут можна замовити як готові рішення однорівневих і багаторівневих натяжних стель, так і унікальні дизайнерські проекти. Команда досвідчених спеціалістів встановить будь-які натяжні стелі: матові, глянцеві, сатинові або стелі з фотодруком. До речі, заміри на об’єкті фахівці компанії здійснюють безкоштовно. А ще – можуть розробити проєкт і виконати монтаж якісного освітлення. Крім того, співпраця з «Преміум Дизайн» є чудовим вибором для тих, хто цінує не лише якість, але й швидкість – з моменту замовлення натяжної стелі і до її монтажу промайнуть лічені дні.



Запорукою успіху бренду є використання сировини виключно відомих світових виробників та інші не менш якісні комплектуючі. Завдяки цьому ви можете бути впевнені в екологічності і безпеці таких стель, їх гіпоалергенності.

На сьогоднішній день компанія має широку дилерську мережу по всій Україні. Натяжні стелі «Преміум Дизайн» можна замовити не тільки в Сумах, а й в інших містах України.

Відвідавши сайт www.premiumdesign.com.ua, ви зможете більш детально ознайомитися з інформацією про компанію, досвід роботи, а також розрахувати вартість робіт на спеціальному калькуляторі. У фотогалереї представлені реальні фотографії натяжних конструкцій, виготовлених і встановлених фахівцями компанії. Візуальна картинка допоможе швидше визначитися і обрати саме той варіант стелі, який максимально вдало впишеться у ваш інтер'єр.



Замовити натяжну стелю, комплектуючі чи задати питання можна за телефоном або електронною поштою.

тел. +38 (0542) 794-866 моб. +38 (099) 78-09-100
email: info@premiumdesign.com.ua
Наша адреса:
пр-т Курський, 147, ІП «Патріот»,
пр-т Лушпи, 41, ТЦ «Атріум»

0
Комментариев
0
Просмотров
1115
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.