Заснований Надра Банком ВБФ "Дитячий світ" пропонує підтримати благодійну акцію "Електронна здача"

Коммерческий банк Надра, ПАО
26 декабря 2011 в 19:14
Надра Банк
Всеукраїнський благодійний фонд "Дитячий світ" у рамках благодійної програми по боротьбі із дитячою смертністю "Здорові діти у щасливій країні" проводить акцію "Електронна здача". Мета – збір коштів на придбання медичного обладнання для реанімаційних відділень дитячих лікарень. Відтепер кожен клієнт за бажанням може при розрахунках у касах НАДРА БАНКУ перерахувати залишок грошей як доброчинну допомогу на рахунок Всеукраїнського благодійного фонду "Дитячий світ".

"Зниження рівня дитячої смертності – надзвичайно важлива справа, що стосується не лише держави, а й усіх небайдужих людей, – зазначила Валентина Жуковська, Голова Наглядової ради ВБФ "Дитячий світ". - Обладнання, яке передає наш Фонд, щодня допомагає лікарям рятувати життя немовлят. Ми дуже раді, що таким чином можемо долучитися до такої життєво важливої справи".

Нагадаємо, що в рамках благодійної програми "Здорові діти у щасливій країні" ВБФ "Дитячий світ" вже надав допомогу 13 обласним дитячим лікарням, дитячій лікарні №5 Солом’янського району м. Києва та Центру дитячої кардіології і кардіохірургії на загальну суму понад 3,5 млн грн.

Лицензия НБУ №21 от 21.11. 2011 г.

На правах PR
 
0
Комментариев
0
Просмотров
874
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.