Мрії збуваються з автопорталом ПриватБанку

ПриватБанк
27 октября 2016 в 10:39
Майже кожна сім'я мріє про власну машину - для мандрівок, шопінгу, роботи і безмежної кількості інших цілей. Якщо ви вирішили, що час придбати власне авто, Сумська філія ПриватБанку пропонує скористатися спеціальним автопорталом planetavto.com.ua або відвідати автомайданчик, де можна придбати автомобіль.

З початку 2016 року уже більше ніж 200 автівок було придбано із сумського автомайданчика ПриватБанку, та близько 170 сумчан продали свої машини через спеціальний автопортал банку planetavto.com.ua. Торговий майданчик ПриватБанку в Сумах знаходиться на вул. Білопільський шлях, 26 - він постійно поповнюються новими автівками.

Нагадаємо, ПриватБанк спростив умови кредитування на покупку авто:
оформлення авто без довідки про доходи;
відстутні витрати на нотаріальний договір застави;
відстуня разова та щомісячна комісія при оформленні кредиту.

А найголовніше те, що придбати автомобіль у розстрочку можна без обов'язкового укладання договору страхування КАСКО - це дозволить щорічно економити до 7% вартості автомобіля. Усі турботи, пов'язані з оформленням документів в сервісному центрі, ПриватБанк бере на себе. Рішення про надання кредиту приймається банком протягом двох годин, а забрати автомобіль можна відразу ж після внесення авансу та підписання договору.

Оцінити вартість своєї машини або замовити покупку автомобіля в розстрочку можна на спеціальному автопорталі банку planetavto.com.ua, де сьогодні представлені більше 600 автомобілів найпопулярніших марок. Також автопортал ПриватБанку дає можливість клієнтам продати свій старий автомобіль або оформити "трейд-ін" при покупці в розстрочку нової машини. Оцінка автотранспорту проводиться абсолютно безкоштовно співробітниками банку. Оплата здійснюється протягом доби. Обміняйте старий автомобіль на новий вже сьогодні!

Усю інформацію щодо автомобільного ряду та послуг можна отримати на сайті planetavto.com.ua або за тел. +38(050) 285-15-33 (Володимир Рудяк).

R

0
Комментариев
0
Просмотров
1392
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.