Волонтери передали Конотопу сучасний автомобіль швидкої допомоги, потужний генератор та апарат ШВЛ

ВС 22 ноября 2022 в 12:12
17 листопада уже вдруге до Конотопа прибув волонтер з Німеччини містер Грант, який разом зі своїми однодумцями та партнерами протягом місяця збирали гуманітарну допомогу для конотопців. Все, що вмістилося, а це: теплі речі, взуття для військових, медикаменти, продукти харчування, засоби гігієни, постільна білизна, деякий посуд, медичний інвентар тощо, поважний гість привіз на своєму власному авто та передав Конотопській ЦРЛ, інформує Конотопська міська рада.

Цього ж дня до Конотопа завітали і друзі волонтера з Німеччини та доставили до нашої громади сучасний автомобіль швидкої допомоги, яка доїхала сюди з самої Португалії. Крім того, всередині швидкої привезено медичне обладнання та медичний інвентар.

Як розповідають волонтери Ірина та Денис, кошти для придбання швидкої вдалося зібрати завдяки небайдужим людям і в  досить дивний спосіб – під час Конгресу любителів йоги в Португалії, Денису, уродженцю Конотопа, вдалося зацікавити учасників заходу історією свого рідного міста, розповідями про війну. Небайдужі люди радо відгукнулися на пропозицію зібрати кошти для потреб Конотопської громади. Згодом вирішили, що це буде сучасна швидка допомога. А далі, уже разом з містером Грантом, збирали різне обладнання та прилади, які приїхали в ці листопадові дні до нашого міста. Серед іншого – і потужний генератор. Його передано у Підлипне для сільської амбулаторії.

Також у п’ятницю, 18 листопада, до Конотопської ЦРЛ за попередньою домовленістю керівництва міста та лікарні з організацією Червоного Хреста до закладу вже вкотре прибула гуманітарна допомога – апарат ШВЛ та захисна антиуламкова плівка для вікон.

Голос Конотопа

41
Комментариев
0
Просмотров
1100
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.