В Сумах еще одна структура будет исследовать качество воды и земли

ВС 27 ноября 2012 в 17:23
В СумГУ открыли "Региональный центр экологического и химико-токсикологического мониторинга и биомедицинских исследований"
«Регіональний центр екологічного і хіміко-токсикологічного моніторингу та біомедичних досліджень» у результаті атестації отримав свідоцтво на проведеня вимірювань із забезпечення охорони здоров’я, контролю якості та безпеки продуктів харчування, контролю стану навколишнього середовища. Свідоцтво дає право на проведення вимірювань понад 200 параметрів питної води, грунтів та промислових викидів, а також діагностики інфекційних хвороб у людини та тварин.
Успішне проходження атестації свідчить про високий рівень наукових та прикладних досліджень, що проводяться науковцями Медичного інституту. 
Нагадаємо, що створення Регіонального центру екологічного і хіміко-токсикологічного моніторингу та біомедичних досліджень стало можливим завдяки об’єднанню п’яти лабораторій, що функціонували в Медичному інституті – екологічної, бактеріологічної, імунно-ферментного аналізу, полімеразно-ланцюгової реакції, а також патоморфологічних досліджень, - повідомляє відділ інформаційно-рекламної діяльності Медичного інституту СумДУ.
0
Комментариев
0
Просмотров
2200
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.