Як українці економлять на відпочинку в Карпатах

Дайджест 14 февраля 2017 в 18:13
Тисячі туристів з України, втому числі мешканці міста Суми, щороку приїжджають в Карпати, щоб поринути в незабутню атмосферу гірського відпочинку. Відпочити у Карпатах недорого – актуально в будь-яку пору року, однак найкусючіші ціни звісно в зимову пору.

В цілях економії українці обирають не дуже популярні курорти, такі як Ворохта, Пилипець чи Татарів. Тут значно нижчі ціни на проживання, харчування та розваги, ніж у відомій Буковелі.

За даними крупної платформи акцій, знижок і розпродажів Скидочник, путівку в Карпати в 2017 році зможе дозволити майже кожен. Адже діапазон цін тут широкий, а більше, ніж 100 готелів та баз відпочинку пропонують туристам гарячі знижки до -50%. Причиною цього явища є конкуренція, що змушує готелі змагатися за клієнтів.  Так номер можна забронювати від 200 грн за добу, замість 350-400 грн.

Також варто уникати святкових днів та вихідних, оскільки в цей час вищі ціни (не лише на проживання, а й на супутні послуги) та більша кількість людей на витягах та спусках, що значно збільшує кількість часу проведених в черзі.  Бажано планувати поїздки заздалегідь, адже популярність гірських курортів росте, а вигідні місця найшвидше розкуповують.

0
Комментариев
0
Просмотров
1671
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.