Сумський ФОП активно встановлює та модернізує транспортні табло в інших містах

ВС 23 ноября 2021 в 13:52
ФОП "Світайло С.А." продовжує працювати з табло прогнозування приїзду транспорта. Про це зазначається на сторінці "GPS моніторінг міського транспорту м.Суми". Встановлення нових і модернізація старих екранів, обладнання зупинок камерами та WiFi точками доступу до інтернета - всім цим сумські спеціалісти активно замаються... в інших містах. Тростянець, Полтава, Запоріжжя - такою географією роботи може похизуватися фірма з Сум.

Так, у Полтаві наші розробники вже встановили 20 табло на 18 зупинках. Ще 10 екранів - на черзі. Як і в нас, монітори показують не тільки прогнозований час прибуття транспорту, а й температуру повітря та час. Утім, за словами розробників, на ці екрани можна вивести дистанційно будь-яку графічну та відеоінформацію. Для цього в ФОП розробили спеціальне програмне забезпечення.



А от у Запоріжжі сумчани попрацювали зі старими табло. У всіх 16-ти апаратах встановили власні контролери та ПЗ. Запорізькі табло, як і в Сумах, відображають інформацію в одному кольорі, але натомість вони переважають наші в розмірі.



Тростянчани ж цього року отримали ще два додаткових табло (ще 4 одиниці ФОП "Світайло С.А." встановив кілька років тому). Цього разу була встановлена спеціальна опора, яка має USB-роз'єми для зарядки.



За словами розробників, у них є можливість і бажання робити все вищесказане і в Сумах. До того ж, як розповідають їм місцеві жителі, уже встановлені табло дуже допомагають їм на зупинках. Утім, їх, на жаль, поки що замало для такого міста, як Суми.

47
Комментариев
0
Просмотров
9226
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.