На Херсонщині жінка замовила вбивство фермера (+ФОТО)

ВС 12 февраля 2019 в 13:19
Ця шокуюча подія сталася у Верхньорогачинському районі. Місцевий фермер обіцяв колишній співмешканці відсудити у неї 4-річну доньку. Жінка не хотіла розлучатися з дитиною і вирішила замовити вбивство колишнього. Утім, справа була не лише в дитині: зловмисниця планувала заволодіти і його майном - автомобілем, трактором та великою сумою грошей, які фермер недавно отримав за продаж зерна.

Виконавцем погодився стати нинішній співмешканець. Кримінальне подружжя вирішило зарізати фермера, розчленити і вивезти його за межі населеного пункту. Майбутньому убивці було це нескладно зробити, оскільки він працював забійником тварин. Також він був раніе судимий за майнові злочини. Для пееревезення решток злочинці звернулися до односельця з автомобілем та причепом. Йому вони сказали, що їм треба просто перевезти речі.

ТЕмного вечора зловмисники прийшли у двір фермера. Жінка постукала у двері. Щойно вони відчинилися, забійник з ножами кинувся вперед. Однак всередині на них чекали оперативники зі спецназом.

Наразі горе-кілери знаходяться за решіткою. За замах на вбивство з розбоєм вони можуть потрапити до в'язниці на десятиліття або залишитись там до кінця своїх днів.

Джерело: прес-служба НП у Херсонській області











19
Комментариев
0
Просмотров
6189
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.