На Сумщині діти з особливими потребами влаштували справжній ляльковий театр (фото, відео)

ВС 18 января 2021 в 15:28
В Миколаївці Сумського району відбувся незвичний захід для дітей з особливими потребами - малюки стали акторами справжнього лялькового театру
Громадська організація «Батьки дітей з особливими потребами» за підтримки Управління молоді та спорту Сумської облдержадміністрації організувала проект «Ляльковий друг». В рамках ініціативи діти самі влаштували для себе свято, взявши участь в постановці казки. Звичайно, така активність дітлахів справила неабиякий позитивний вплив на їхнє здоров’я.



- Цей захід ми планували вже давно, але у нас не було фінансових можливостей для його проведення, - розповідає керівник організації Алла Писаревська. – У минулому році ми вирішили взяти участь в обласному конкурсі молодіжних проектів і конкурсна комісія надала нам найбільшу кількість балів. Завдяки підтримці Управління молоді та спорту Сумської ОДА ми реалізували давню мрію і подарували нашим дітям свято.



В заході взяли участь діти школи та садочку та діти з особливими потребами. Окрім, власне вистави, ці діти протягом кількох місяців старанно працювали на репитиціях.



44
Комментариев
0
Просмотров
9854
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.