У Сумах відбувся турнір "Владний футбол"

Анатолий Поляченко 10 сентября 2021 в 15:15
На майданчику ФЦ "Барса" у обласному центрі пройшов традиційний турнір "Владний футбол", присвячений Дню міста. Традиційний, бо проводиться вже кілька років поспіль. Придумав його відомий журналіст Олександр Качанов. Відрадно, що кількість команд-учасниць щороку більшає.

Цього разу у турнірі взяли участь вже шість команд - представників різних гілок влади, які були розділені на дві групи. Це депутати Сумської ради, мери міст, чиновники Сумської міської ради, держслужбовці, команда працівників суду "Феміда" та збірна сумських засобів масової інформації "Четверта влада".

За підсумками ігор у групах були визначені команди, які розіграють нагороди та зіграють так званий "втішний фінал". Отже, у поєдинку за 5-6 місця зустрілися "невдахи", які посіли  останні місця у групах - це "Сумські чиновники" та "Депутати СМР". Сильнішими виявилися чиновники, які стали п'ятими.

У поєдинку за "бронзу" "Четверта влада" обіграла з рахунком 1:0 команду держслужбовців.

Вирішальний матч між "Фемідою" та мерами міст завершився без голів, тож переможця довелося визначати у серії пенальті. Їх вправніше пробили мери міст, які в рік свого дебюту відразу ж стали переможцями турніру.
 
44
Комментариев
0
Просмотров
996
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.