В області стартує масштабний танцювальний проект «Dance-fest»: "запалити" на танцмайданчику зголосилася навіть 70-річна бабуся

ВС 14 ноября 2013 в 18:00
В області стартує масштабний танцювальний проект Кубок губернатора «Dance-fest» «Краса Сумщини». 16 листопада починаються кастинги у восьми містах. Соціально-телевізійний проект каналу РТС об’єднає Шостку, Конотоп, Лебедин, Глухів, Охтирку, Тростянець, Ромни та Суми.

Тренуватимуть сумчан кращі колективи області. Змагатися за кубок губернатора може кожен. Знати на зубок азбуку танцю тут – не головне. Уміти рухатися та бути позитивним – ось перепустка на «Dance-fest». Серед бажаючих запалити на танцювальному майданчику є навіть сімдесятирічна бабуся з Тростянця. Вже зараз охочих потанцювати на головних сценах регіону не злічити.

Як говорить директор обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю Лариса Тихенко, попри очікування, до проекту долучилося доросле населення. Хочуть взяти участь цілими сім’ями, класами.

Танцюватимуть – тричі. З 30 листопада по 8 грудня у кожному місті на танцювальний майданчик вийде більше 100 охочих.

14 та 15 грудня у легкоатлетичному манежі в Сумах показуватимуть свою хореографію 10-20 конкурсантів. У фіналі, а він пройде 22 грудня, танцюватимуть вже менше десяти учасників.

Такого масштабного шоу в області ще не було, – запевняють організатори.

Проект триватиме майже місяць. За всіма виступами конкурсантів можна буде слідкувати в ефірі телеканалу РТС.

Джерело: РТС
0
Комментариев
0
Просмотров
4279
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.