На Сумщині затримали наркоторговців

ВС 09 сентября 2021 в 06:06
За клопотанням слідчого та прокурора рішенням суду двом жителям Сумської області обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою з альтернативою звільнення під заставу в розмірі близько 190 тис. грн.

Співробітниками управління боротьби з наркозлочинністю ДБН НПУ та слідчого управління ГУНП в Сумській області, при силовій підтримці спецпідрозділу КОРД, під процесуальним керівництвом Сумської обласної прокуратури, припинено діяльність двох чоловіків, які займались незаконним обігом психотропних речовин у великих розмірах.

У ході слідства встановлено, що  двоє жителів обласного центру систематично отримували від постачальника особливо небезпечну психотропну речовину «PVP» у великій кількості, яку в подальшому розфасовували та реалізовували. Замовлення зловмисники отримували через один із месенджерів, розповсюджували заборонені речовини переважно через «закладки».

У ході проведення санкціонованих обшуків у фігурантів провадження правоохоронці вилучили близько 300 грамів «PVP», частина яких уже була розфасована для «закладок». Все знайдене вилучено та направлено на експертизу.

Затриманим повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів».


 
47
Комментариев
0
Просмотров
912
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.