В Охтирці вкрали з клумби два кущі троянд, подаровані квіткарями з інших міст

ВС 19 июля 2022 в 11:45
Здавалося б, роботу комунальників, які попри  воєнний стан продовжують наводили лад та прикрашати місто, треба, нарешті, починати елементарно поважати, а місто – любити і, якщо не примноржувати його красу, то хоча б не мінусувати. Однак тенденція егоїстичного вандалізму над елементами благоустрою – явище, мабуть, невикорінене…

Минулого вівторка біля Центру надання адміністративних послуг висадили 25 саджанців троянд, які Охтирці подарували квітникарки з інших міст, щоб долучитись до відновлення міста-героя.

Не минуло й п’яти днів, як на цій комунальній клумбі, що у самому центрі Охтирки, не дорахувались двох кущів троянд.

Зникнення виявила прибиральниця Олена Теличко.

«Щоб висаджені троянди прижилися, ми старанно за ними доглядали та підживлювали, навіть у суботу приходила, щоб полити. То в суботу ще всі кущі були, а в неділю хтось викопав…,- розповідає Олена Борисівна і показує  пустку, де зовсім нещодавно росли квіти.

Олена Теличко вже 26 років працює в комунальній сфері, жіночка упорядковує територію, старається, щоб було затишно, чисто та красиво, особливо полюбляє доглядати за клумбами, але нерідко всі її зусилля сходять нанівець.

«Дуже прикро, тим більше, це  вже не перший такий випадок, в минулому році покрали петунії та хризантеми, а що вже казати про розкішні троянди, – говорить із сумом пані Олена, але не втрачає оптимізму та завзяття – планує на зиму утеплювати кущі троянд, уточнюючи: – Якщо до того часу повністю не розікрадуть…».

Такий світлий благородний порив до прекрасного вбивають на корені не шановані господарі, які потайки крадуть посаджене. Нагадуємо банальну істину: те, наскільки комфортно та затишно в нашому спільному домі, залежить від кожного з нас.

Охтирська міська рада

47
Комментариев
0
Просмотров
769
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.