У Сумах рятувальники гасили пожежу в багатоповерховому будинку (відео)

ВС 26 декабря 2022 в 16:40
25 грудня о 18:45, на лінію екстреного виклику 101, надійшло повідомлення про загоряння в квартирі по вул. І. Сірка в обласному центрі. Про пожежу повідомили сусіди, які відчули різкий запах диму на сходовій клітині. На місце події було направлено черговий караул 2 – ї державної пожежно – рятувальної частини та автодрабину групи спеціальної пожежної техніки.

По прибуттю було встановлено, що горіння відбувається в одній з кімнат квартири на 4 – му поверсі 14 – ти поверхового житлового будинку. Через сильне задимлення вогнеборцям довелось працювати в апаратах для захисту органів дихання. Утворилась загроза подальшого поширення вогню на решту квартири.

О 19:06 загоряння локалізували, а о 19:16 – повністю ліквідували. Внаслідок загоряння травмовано двох чоловіків 1943 та 1962 р. н., одного з яких було госпіталізовано до Сумської обласної клінічної лікарні.

Всього для надання допомоги було залучено 4 одиниці спеціальної техніки та 11 чоловік особового складу Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

ГУ ДСНС України у Сумській області



46
Комментариев
0
Просмотров
1545
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.