На Сумщині ювенальні поліцейські притягли до відповідальності матір двох неповнолітніх дітей

ВС 30 мая 2022 в 16:51
Про те що 42-річна жінка зловживає спиртними напоями і не виконує свої батьківські обов’язки ювенальним поліцейським Шосткинського районного управління поліції розповів її 16-річний син.

Під час відвідування цієї родини поліцейськими спільно з представниками Шосткинського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській області, суб’єктом пробації якої є цей неповнолітній хлопець, правоохоронці побачили занедбаний будинок, безлад в житлі та відсутність харчів у помешканні. Крім хлопця – підлітка, в цій родині виховується ще й 10-річна дівчинка.

Правоохоронці поспілкувалися з бабусею дітей, адже самої господині на той час вдома не було, та з самим неповнолітнім, який також додав, що його мати до цих пір не переймається питанням оформлення йому паспорта, що робиться по досягненню дитини 14-річного віку.

Жінку поліцейські вже вдруге за рік притягли до адміністративної відповідальності за ознаками ст. 184 «Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей» Кодексу України про адміністративні правопорушення. Наразі вирішується питання про вилучення дітей із сім’ї та позбавлення матері батьківських прав.

Поліція Сумської області

45
Комментариев
0
Просмотров
779
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.