На Сумщині у чоловіка виявили рушницю, частини гранат та снаряду

ВС 06 октября 2022 в 10:31
Працівники відділення поліції №1 (м.Тростянець) Охтирського районного відділу поліції отримали інформацію про те, що 64-річний мешканець обласного центру незаконно зберігає вибухові пристрої та боєприпаси на території дачного домоволодіння, що розташоване в одному із сіл Охтирського району.

У ході проведення санкціонованого обшуку у зазначеному домоволодінні, правоохоронці виявили заборонені в обігу речі. Зокрема частину танкового снаряду з пошкодженою ємністю порохового заряду, вкладиш до гладкоствольної рушниці для відстрілу патронів до нарізної зброї, корпус ручної осколкової гранати «Ф-1» та запал до гранати типу «УЗРГМ».

Окрім цього, під час обшуку за місцем мешкання зловмисника, поліцейські виявили гвинтівку «ТОЗ-8», на яку останній не мав відповідних дозвільних документів.

Зі слів чоловіка, предмети вилучені в його дачному домоволодінні він знайшов на околиці міста Тростянець після його деокупації, а гвинтівку вже протягом тривалого часу зберігає вдома для власного захисту.

Все виявлене працівники поліції вилучили та направили для проведення експертного дослідження. За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження.

Поліція Сумської області

44
Комментариев
0
Просмотров
472
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.