Катували, ґвалтували та позбавили життя: двом особам із Сумщини загрожує довічний термін

ВС 13 мая 2022 в 13:07
Сумською окружною прокуратурою затверджено та направлено до суду обвинувальний акт стосовно 27-річного чоловіка та 32-річної жінки за фактом умисного вбивства, катування та зґвалтування потерпілого.

За даними слідства, події відбувались ще у 2019 році. На фермерському господарстві, що розташоване на околиці с. Кам’яне Сумського району, наймані працівники будували стійло для тварин. Після того, як робота була завершена, працівники влаштували застілля. Під час розпиття спиртних напоїв між двома з них виник конфлікт через оплату праці. Після цього чоловік та жінка близько п’яти годин утримували потерпілого, сокирою та лопатою наносили йому удари, а також ґвалтували дерев’яною палицею. Від отриманих травм 52-річний потерпілий помер. Його труп заховали на території фермерського господарства і лише 9 березня 2020 року його випадково виявили.

З того часу тривали оперативно-розшукові заходи, спрямовані на встановлення обставин події. За результатом слідства вдалось зібрати докази щодо причетності до злочину раніше неодноразово судимого чоловіка та його спільниці, яка потрапляє в поле зору правоохоронців вперше. На даний час вони знаходяться в СІЗО.

Пресслужба Сумської  обласної прокуратури
47
Комментариев
0
Просмотров
1123
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.