В Сумах з робочим візитом побував лідер однієї з найпотужніших партій України «Громадянська позиція» - Анатолій Гриценко

ВС 31 августа 2018 в 15:05
Зустріч з відомим політиком відбулася 28 серпня у конгрес-центрі СумДУ. У ході зустрічі Анатолій Степанович докладно висвітлив нинішню політичну, економічну ситуацію в державі, своє ставлення до того, що робиться в країні і регіоні. Лідер «Громадянської позиції» також окреслив напрямки роботи партії, щодо усунення катастрофічних наслідків діяльності влади в останні роки.

Анатолій Гриценко дав також вичерпні відповіді на гарячі запитання присутніх, що стосувалися війни та миру, величезного розмаху корупції, недолугості реформ у всіх галузях господарювання, в медицині, освіті, на селі.

«Якщо партії «Громадянська позиція» довірить більшість народу України, – наголосив Анатолій Гриценко, – олігархів в Україні не буде. Буде великий бізнес. Будуть боротьба з корупцією, відновлення справедливості, нормальна робота держапарату та стимулювання економіки, щоб податки сплачували всі».
Нагадаємо, що за останніми результатами рейтингів, лідер «Громадянської позиції» має все більшу підтримку і посідає друге місце серед всіх ймовірних кандидатів.

Політика
0
Комментариев
0
Просмотров
7611
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.