УКРОПівці Сумщини обрали Олександра Шевченка кандидатом у президенти

ВС 07 ноября 2018 в 11:34
4 листопада народний депутат від УКРОПу Олександр Шевченко переміг на президентських праймеріз партії в Сумській області. Парламентаря підтримали 274 делегати загальних зборів Сумської обласної організації партії. Отже, уже в сімнадцятому регіоні українці сказали «так» запропонованій політиком передвиборній програмі «Країна гідності і правди».



«Виправдовуючи свою брехню, ті, хто був при владі останні 27 років, розповідають нам із білбордів про те, що збудували нову армію й проклали нові курси розвитку країни. Насправді ж уся стратегія чинної влади – це окозамилювання», – наголосив під час свого виступу Олександр Шевченко.



За словами голови УКРОПу, народного депутата Тараса Батенка, 99% політиків, які заявили про намір балотуватися в президенти, – це люди, які вже були при владі, але так і не змогли змінити країну на краще. Вони не впоралися й із головним завданням – припиненням кровопролиття на сході України.



«Я вважаю, що ми йдемо не тією дорогою. На мою думку, нам треба попрощатися з владою, яка не може завершити війну, не здатна перемагати в ній чи навіть законсервувати ситуацію на Донбасі. Через неї ми щодня втрачаємо на фронті кращих синів і дочок країни», – наголосив політик.

Зі свого боку, член ради ветеранів АТО УКРОПу та член його політради Євген Тєрєхов зазначив, що за п’ять років правління чинної влади в Україні нічого не змінилося. Обіцянки політиків виявилися порожніми, а люди так само виживають на мізерні пенсії й зарплати.



«УКРОП – молода перспективна політсила, яка стала противагою чинному президенту. Гарант боїться УКРОПу, адже в його лавах – хлопці, які пройшли війну і не за чутками знають ціну цій країні. Ми зможемо збудувати Україну, в якій наші діти творитимуть нову історію», – заявив Євген Тєрєхов.

Зауважимо, остаточні результати перших в Україні президентських праймеріз стануть відомі на великому з’їзді УКРОПу, який відбудеться у Києві 5 грудня. Фінальна частина перегонів розпочалася 28 вересня у Луцьку і завершиться 18 листопада у столиці України. Наразі фаворитом перегонів залишається Олександр Шевченко, який переміг вже у сімнадцяти областях України.
     
Розгорнуте інтерв’ю з переможцем перших українських праймеріз Олексанром Шевченко читайте у свіжому випуску газети «Панорама» (№45 від 7 листопада).

ІД
58
Комментариев
0
Просмотров
9207
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.