Школі снайперів у Сумах – бути!

Наташа Акулова 03 февраля 2017 в 13:00
«Молода січ» ім. полковника Герасима Кондратьева просить допомоги
За 25 років своєї діяльності Сумська гімназія №1 перетворилась на Центр формування еліти української нації. цьому сприяє не тільки ефективна навчальна програма, а й ретельно підібраний колектив.



Комплексний підхід до навчання і виховання учнів гімназії, об′єднав «Молоду січ» ім. полковника Герасима Кондратьєва, що діє при музеї та волонтерський загін. Завдяки цьому зі стін навчального закладу нового типу вийшла когорта – громадянина-патріота.



З початком російської агресії випускники гімназії воюють на фронті, а учні та учителі надають волонтерську допомогу захисникам Батьківщини.



На часі постало завдання підготовки захисників України не тільки на заняттях військової підготовки, а й у лавах «Молодої січі». Тут створюється «Школа снайперів», в якій теоретичну і практичну підготовку пройдуть учні, що проявляють хист до військового фаху.



Інструктори-снайпери з бойовим досвідом готові проводити заняття згідно затвердженої програми. Незабаром буде оновлений шкільний тир, де й пройдуть навчання юних снайперів.



Залишається придбати лише 10 комплектів камуфляжного однострою та встановити тренажер віртуальної підготовки стрільця.

Чекаємо на  підтримку небайдужих до захисту Батьківщини громадян.
 
Керівник дитячо-юнацької організації «Молода Січ» і
м. полковника Герасима Кондратьєва
Полковник Українського козацтва Карпенко Микола Пилипович
51
Комментариев
0
Просмотров
3752
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.