На базі СумДУ відкриють санаторій-профілакторій для викладачів та студентів

ВС 29 августа 2013 в 18:00
2 вересня на базі Сумського державного університету буде відкрито санаторій-профілакторій для викладачів та студентів. Про це повідомив голова облдержадміністрації Юрій Чмирь під час пленарного засідання обласної конференції працівників освіти.

«Відкриття такого оздоровчого закладу є свідченням виконання завдань Президента України Віктора Януковича, результатом тісної співпраці влади і вищих навчальних закладів регіону задля забезпечення якісної, конкурентоспроможної освіти, створення комфортних умов для навчання і роботи студентства та викладачів», – зазначив керівник області.

Санаторій-профілакторій, розміщений у приміщенні, що є пам’яткою архітектури національного значення, слугуватиме базою для оздоровлення студентів денної форми навчання та співробітників університету. Кадровим складом Медичного інституту СумДУ надаватимуться лікувально-оздоровчі та діагностичні послуги.

«Нині  вища школа на Сумщині динамічно розвивається. Ми готові й надалі підтримувати розпочатий процес її модернізації, адже за якісною освітою – майбутнє регіону і держави», – підкреслив Юрій Чмирь.
0
Комментариев
0
Просмотров
1881
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.