В рамках благодійної ініціативи компанія УкрКредитФінанс передала в 6 шкіл та інтернатів в Сумській області сучасну комп’ютерну техніку

Дайджест 23 января 2024 в 15:02
В грудні 2023 р., напередодні Різдва, компанія УкрКредитФінанс передала сучасну комп’ютерну техніку та меблі для устаткування 60-ти повноцінних учбових місць в 6-ти селах і містечках Сумської області.  Це перший етап благодійної ініціативи компанії, метою якої є забезпечення можливості розвитку та навчання дітей через доступ до інформаційних технологій.

Комп’ютери були доставлені до м. Білопілля, смт Ул’янівка, а також сіл Сула, Шкуратівка, Бездрик, Косівщина. Старт проекту саме з Сумського регіону – не випадковий. "Ми хотіли полегшити навчальний процес, дати дітям, що живуть поряд з війною, можливість відкривати світ через інтернет, — розповідає Євген Резуєв, директор УкрКредитФінанс.  Наша ініціатива зосереджена на навчальних закладах сіл та невеликих містечок, оскільки саме в таких школах та інтернатах сучасні комп’ютерні місця або ж відсутні, або ж їх критично мало".



Проект матиме розвиток в січні 2024 р, коли ще 5 навчальних закладів Сумської, Черкаської, Кіровоградської та Харківської області отримають сучасне комп’ютерне устаткування. В перелік потрапили сільські, селищні школи та інтернати, де є  відчутна потреба в обладнанні для комп’ютерних класів.

За словами директорки школі в с. Бездрик, Тетяни Петренко: "Така допомога від реального бізнесу особливо цінна та приємна. Ми гостро відчуваємо наслідки відсутності комп’ютерів, а з початком війни це стало проблемою для навчального процесу».

УкрКредитФінанс, як компанія, що працює на високотехнологічному ринку чудово розуміє, що така допомога – це не просто хороша справа, а ще й інвестиція в наше спільне майбутнє. "Ми віримо, що в тому числі і завдяки нашим комп'ютерам діти з інтернатів, маленьких сільських шкіл зможуть успішно реалізувати себе в сучасному світі, стати професіоналами, що відновлюватимуть країну – пояснює мотиви компанії Євген Резуєв".

Слідкуйте за новинами проекту “Доступ до комп’ютера для кожної дитини" на офіційних каналах компанії УкрКредитФінанс.

Компанія "УкрКредитФінанс» працює з 2017 р. на небанківсьому фінансовому ринку України. Ліцензія НБУ № 2401 від 08.06.2017 року, представлена ТМ "CreditKasa», "Credos», "НаВсе» які комплексно і на 100% працюють в онлайн. Компанія є неодноразовим переможцем премій FinAwards та входить ТОП-компаній за рейтингами minfin.ua та finance.ua.

Реклама

0
Комментариев
0
Просмотров
1066
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.