Сумщина отримала ще 6 нових автомобілів екстреної допомоги

ВС 22 сентября 2021 в 15:15
Як повідомив директор обласного центру екстреної медичної допомоги Анатолій Александренко, ці автомобілі придбано центром на суму більше 11 мільйонів гривень за кошти, отримані від господарської діяльності комунального некомерційного підприємства.

Автомобілі будуть направлені у пукти постійного базування бригад центру екстреної допомоги у с. Юнаківка Сумського району, смт Зноб-Новгородське Шосткинського району, у смт Дубов’язівка та с. Бочечки Конотопського району та с. Грунь і смт Кириківка Охтирського району.

Передача автомобілів у Центрі у цьому році відбувається втретє. Так, у лютому представники станцій і підстанцій підприємства отримали 24 нових спецавтомобілів класу В.Тоді підприємство придбало їх власним коштом на суму 47 млн. 40 тис. гривень. У серпні цього року центр отримав 15 нових спецавтомобілів, загальною вартістю понад 26 млн. гривень (10 автомобілів отримано централізовано від Міністерства охорони здоров’я України на суму понад 18 млн. гривень, 5 авто – на суму понад 8 млн. гривень придбано коштом Центру).

Загалом у цьому році автопарк спеціалізованого транспорту Центру оновлено на 45 одиниць на загальну суму майже 85 млн грн. Це кошти, отримані від основної господарської діяльності Центру та у рамках централізованих закупівель.
 
47
Комментариев
0
Просмотров
877
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.