Незабаром Конотоп отримає сучасні генератори з декількох країн світу

ВС 05 декабря 2022 в 09:42
Про це повідомив у своєму відео-зверненні очільник громади Артем Семеніхін. Він зазначив, що наразі у Конотопі намагаються забезпечити всі об’єкти критичної інфраструктури резервними джерелами живлення.

«В п’ятницю почали надходити генератори для наших котелень і для нашого Водоканалу. Прямо зараз частина генераторів прямує з Франції, найближчим часом вони повинні перетнути кордон і приїхати до нас у місто. Це результати тієї зустрічі з президентом Франції. Також друга частина генераторів ми очікуємо найближчими днями з Польщі від кількох міст, які до нас дуже добре ставляться. Про точну їх кількість я проінформую додатково», – зазначив міський голова.

Також за словами Артема Семеніхіна про постачання генераторів йдуть переговори і з Литвою, тож найближчим часом левову частку потреб по об’єктам критичної інфраструктури має бути закрито.

Утім, проблематичними для Конотопа залишаються тільки три котельні і центральний водозабір тому що там потрібні генератори близько 500 кіловат потужності

«Також хочу сказати що зараз, в цю мить з Польщі в місто Конотоп, прямує генератор спеціально для «Житлового масиву». Для водозабору та водопостачання. Це 40-кіловатний генератор, який забезпечить безперебійне водопостачання для території мікрорайону. Тобто не буде такого, що світло є води нема і навпаки. Найближчим часом цей генератор буде в місті. Цим питанням ми займаємося», – додав очільник громади.

Голос Конотопа

41
Комментариев
0
Просмотров
614
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.