На фронті героїчно загинув глухівчанин Денис Щербаков

ВС 01 августа 2022 в 15:06
Трагічну звістку про загибель захисника журналістам підтвердила дружина Дениса Марина, повідомляє Глухів.INFO.

Кровопролитна війна, яку російські агресори розгорнули проти українського народу, тільки зміцнила думки Дениса в правильності зробленого свого часу вибору – жодного разу він не пошкодував про те, що пов’язав життя з військовою службою. Він захищав рідну неньку від загарбницької орди на Чернігівщині з перших днів повномасштабного вторгнення, після – за розпорядженням командування відправився на Донеччину. Загинув смертю хоробрих та будучи вірним присязі. Де саме та за яких обставин обірвалося життя захисника наразі не повідомляється.

Денис навчався у ЗОШ №6, закінчив Глухівський агротехнічний коледж СНАУ. Працював електриком у РЕСІ. До лав ЗСУ вступив за контрактом у 2019-му році. Служив старшим солдатом у 16-му ОМПБ.

Без сина і брата залишились рідні, без чоловіка і батька дружина Марина і 6-річна донька, яку Денис обожнював.

Поховають полеглого воїна у Глухові, на Веригінському кладовищі. Про час прибуття кортежу з тілом загиблого, а також церемонію прощання повідомлять додатково.

Для тих, хто має бажання та намір підтримати сім`ю героя, глухівські журналісти залишили реквізити: ПриватБанк 5168757373294273 Марина Щербакова

Також, дружина Дениса окремо висловлює щиру вдячність кожному причетному за небайдужість та підтримку в цей скрутний період життя.

Редакція сайту "Всі Суми" висловлює щирі співчуття рідним, близьким та побратимам Дениса.

0
Комментариев
0
Просмотров
833
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.