Який тепловентилятор кращий: стаціонарний чи переносний?

Дайджест 29 июля 2022 в 23:50
Відмінністю тепловентиляторів один від одного і є їх виконання – мобільне чи стаціонарне. Останнє, своєю чергою, може бути настінним чи підлоговим.

Переносні, або настільні, прилади мають потужність від 400 ватів до 2 кіловат, невеликі розміри та вагу. Встановлювати та збирати їх легко, але є у них одна вада – шумність. Адже у таких пристроїв вентилятор завжди осьовий. Різні моделі недорогих переносних тепловентиляторів можна придбати в магазині karat-elektro.in.ua з безкоштовною доставкою по Україні.

У електричних обігрівачів, виконаних у вигляді колон, тангенціальний вентилятор стоїть вертикально. Потужність даних приладів може змінюватись від 1,8 до 2,5 кіловат, а продуктивність вища, ніж у мобільних пристроїв. Часто в них вбудований автоматичний поворотний пристрій. Ці прилади можуть застосовуватися не лише як тепловентилятори для квартири, а й як теплові завіси у магазинах, офісах та ресторанах. При цьому вони відтинають холодне повітря з вулиці при вході до приміщення.

Система управління тепловентиляторів може бути механічна або електронна. У деяких моделях є пульт керування, що створює деяку додаткову зручність для використання цього приладу.

Джерело: karat-elektro.in.ua

45
Комментариев
0
Просмотров
810
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.