Сумські водоканалівці опановують сучасні види обладнання

ВС 30 декабря 2022 в 15:42
Від професійності та обізнаності фахівців водоканалу залежить якість і надійність отримання сумчанами послуг водопостачання і водовідведення. Тому водоканалівці постійно цікавляться новинками в своїй професійній сфері.

Зокрема, нещодавно у КП "Міськводоканал» відбувся технічний семінар, в ході якого провідні фахівці підприємства ознайомилися з сучасними видами водо- і теплолічильників, а також методами збору даних приладів обліку.

Учасники семінару розглянули можливості обладнання концерну DIEHL Metering (Німеччина).

✅ Концепція іноземних спеціалістів цікава своїм рішенням «під ключ» - від встановлення якісних будинкових приладів обліку до зручного збору інформації з них. Механічні та ультразвукові моделі мають антимагнітний захист, довгий строк експлуатації, не чутливі до забрудненої води й сигналізують про пошкодження складових частин. Також вони адаптуються до системи диспетчеризації за допомогою спеціальних накладок. Щодо збору даних з таких приладів обліку, то це можливо за допомогою радіо, GPRS або LoRa (бездротової технології передачі даних).

Фахівці в ході семінару обговорили особливості такої системи диспетчеризації, а також можливості застосування подібних лічильників будинкового обліку в Сумах.

КП "Міськводоканал"
49
Комментариев
0
Просмотров
3699
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.